• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2020

10:04

Sve je otkriveno! Šok kada je OBELODANJENO, kao za MIKIJA I SUZANU (VIDEO)

Printscreen You Tube/AmiG Show

Rijaliti

Sve je otkriveno! Šok kada je OBELODANJENO, kao za MIKIJA I SUZANU (VIDEO)

Podeli vest

Svi u neverici!

Mina Vrbaški sinoć je otkrila da su Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš imali s*ks!

To se desilo u "Zadruzi 1", a upravo Mina im je tada čuvala stražu i pazila na kamere, dok su oni u wc-u imali odnos.

PESNICA, PA U GLAVU! Fizički nasrnula na njega, unela mu se u FACU i onda... HAOS U ZADRUZI! Obezbeđenje NA NOGAMA (VIDEO)

(VIDEO) KARIĆ DONEO NEOČEKIVANU ODLUKU! ONI su ovonedeljni POTRČCI, a evo ko je OMILJENI zadrugar!

- Dobro znate šta je bilo u prvoj "Zadruzi". Kao što su neki klipovi pušteni u drugoj sezoni, tako mogu da se puste i iz prve, pa se vi dobro zapitajte šta ste radili ispred mene. Bolje gledajte vađe odnose, jer vi vrlo dobro znate kome sam čuvala stražu - pričala je Mina, dok ju je Ana provocirala da otkrije slobodno sve.

Foto: printscreen

- Ti si prošle godine isto tako lagala kod Drveta, da bi dobila cigarete, tako da... - vikala je Ana, a Janjuš se složio sa njom, a Vrbaški je ipak nastavila.

OLOŠ JEDAN RASPALI! Luna Đogani besna na Marka Miljkovića: Kao ta D**LJETINA i ja smo ISTE? On hoće da je JE*E!

- Neke stvari su trebale da budu puštene. Isto ovako je i Suzana pričala, pa je na kraju pušten klip, a ona i Miki su sve vreme, do tog trenutka, negirali da je bilo s*ksa - pričala je Mina.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte ovde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mira

pre 4 godine

Koliko je ova Ana bedna i jadna jos jad je vidim sa onim visecim ogromnim mindjusama,okiceny ko bozicnu jelku,visina metar ipo krive noge fuj fuj. Ovako svako vece iz tuz kabine gola savijena bez blama ko da ce umreti bez sexa

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija