• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2020

09:40

ŠOK! Voditelj JAVNO pročitao TAJNO PISMO Edovog oca - POPLJUVAO JE DRAGANU ZA SVE PARE - pa spomenuo Tomovića i Zilhu!

Rijaliti

ŠOK! Voditelj JAVNO pročitao TAJNO PISMO Edovog oca - POPLJUVAO JE DRAGANU ZA SVE PARE - pa spomenuo Tomovića i Zilhu!

Podeli vest

Nastao je muk u Beloj kući!

Prethodne večeri u okviru "Pitanja novinara" voditelj je Edisu Fetiću pročitao pismo koje mu je otac napisao, te poslao na rijaliti adresu. Nakon njegove posete Novom Pazaru i te kako je imao šta da kaže nasledniku, a za crnim stolom zbog njegovih reči nastao je muk. 

TRAGIČNA TORTINA ISPOVEST! Dete UZELO PUŠKU i ubilo mu dedu - KRVNA OSVETA mu uništila porodicu! Edis PROGOVORIO o prošlosti!

Foto: printscreen/tvpink

 

- Sine naš, volimo te, ali i molimo te. Poslušaj svoje roditelje koji te vole više od svega. Ne dozvoli da te jedna f*ksa bije, a ceo Pazar da ti se smeje. Znaj da nas ne interesuje Zilha, nas interesuju Uma, Kaid i Melidža, a pre svih ti i samo ti. Uz tebe smo svim srcem svi redom, ali ne dozvoli da svesno propadaš, jer nam trebaš. Zar je bitnija jedna žena od roditelja i dece, znaš li da nas ceo Pazar sa prezirom gleda, kažu vidi kako su ga vaspitali, a i rođeni nam se podsmevaju? Da li si svestan šta sve gledamo, koje gluposti praviš, javno ljubljenje, grljenje, milovanje, dalje neću da navodim jer me je sramota da izustim. Marširaj sve redom počev od te fu*kse koja ti je nabila rogove sa Tomovićem. Nemoj naglo nego mic po mic, i za mesec dana da si sa nama", pročitao je voditelj, a onda i otkrio šta piše na poleđini:

NIJE NI ZILHA NAIVNA: Edo HITNO ŽELI RAZVOD - Razočaran što ga žena PREDSTAVLJA KAO LOŠEG OCA - Ovo o NJOJ NISTE ZNALI! (VIDEO)

"Kad pročitaš usitni i u šolju WC baci, čitaj u tuš kabini."

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJ OVDE


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija