• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2020

17:08

JEZIVE POVREDE - RASCEPALA JOJ OBRAZ! Miljana Kulić je unakazila i NJU - Đedoviću previjena glava, ali to nije sve! Teror nad zadrugarima (FOTO)

Rijaliti

JEZIVE POVREDE - RASCEPALA JOJ OBRAZ! Miljana Kulić je unakazila i NJU - Đedoviću previjena glava, ali to nije sve! Teror nad zadrugarima (FOTO)

Podeli vest

Zbog toga na sud!

Miljana Kulić jedna je od rijaliti učesnika koja nema dlake na jeziku, niti ima problem da se fizički obračuna ako joj neko stane na put.

ZADRUGAR DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Sleteo sa puta - auto uništen!

VEČERAS VANREDNO UBACIVANJE - SA PINKA POTVRDILI! Nastaće TOTALNI HAOS kada čujete KO JE u pitanju - njemu neće biti SVEJEDNO!

Tako je Marka Đedovića udarila u glavu i napravila mu ozbiljne povrede (detaljnije čitajte ovde), ali to nije jedina povreda koju je ona nanela nekom od učesnika.

Foto: printscreen/tvpink

U prošloj sezoni Jovani Tomić Matoroj takođe je nanela povrede na glavi, kada ju je metalnim mikrofonom udarila i napravila joj ožiljak na licu koji će nositi ceo život.

KRVOPROLIĆE U ZADRUZI! Marko Đedović NASTRADAO - Miljana mu RAZVALILA glavu OVIM! DRAMA - SVI VRIŠTE!

Matora je Kulićevu tužila zbog ovoga, a proces je i dalje u toku.

Foto: tv pink printscreen

Osim Jovane, ona se fizički obračunala i sa Davidom Dragojevićem, a i sa ocem njenog deteta Ivanom Marinkovićem, dok je još bila u "Parovima".

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte ovde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stefan

pre 4 godine

A sto ste je vracali opet u realiti kada je vec bila izbacena!!!????

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17