• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2020

08:25

(VIDEO) LUNA I MARKO RASKINULI? Žestoko se POSVAĐALI, Miljković joj odbrusio: Dokazala si mi da NISI NORMALNA!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA I MARKO RASKINULI? Žestoko se POSVAĐALI, Miljković joj odbrusio: Dokazala si mi da NISI NORMALNA!

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković su se sinoć svađali kada je bila emisija "Gledanje snimaka". Glavni razlog njihovih svađa bio je Markov prisan odnos sa Jelenom Pešić, a dotakli su se i Dragane Mitar

- Nisam ja pravila sr*nja nego ti! - rekla je Luna.

LUNA SLALA PORUKE MARKU PRED ZADRUGU! Zorica Marković ih napala da su napravili FEJK PRIČU za gledaoce, EVO KAKO SU SE GOLUPČIĆI BRANILI! (VIDEO)

OVO ĆE SVE POREMETITI U ZADRUZI! Karić siguran da se JELENA I MARKO MERKAJU, pogledajte kako je Luna reagovala! (VIDEO)

- Nikakva sr*nja ja nisam pravio, granicu nisam prešao. Lepo je Dragana rekla: "Liči na ono što je bilo sa njom", da to je isto bilo s njom. Taj tvoj mozak slobodno neka tripuje. Upravo je potvrdila, a to što ti tripuješ godinu dana da sam se ja ložio na Draganu to okači mačku o rep - rekao je Marko.

- Ne možeš tako da razgovaraš sa mnom - nastavila je Luna.

Foto: TV Pink printscreen

- Ja ne znam kako drugačije da ti pričam. Ne derem se, nego ti malo grublje otvaram oči, zato što ti ne znaš... Ja ti ovo pričam godinu dana. Hajde pokaj se sada malo. Tvoja rečenica kaže da si se delimično pokajala - nastavio je Marko.

- Ja sam dokazala da više volim tebe, nisam ništa rekla, samo sam se pojavila ovde. Delima sam pokazala - rekla je Luna.

- Tu si mi dokazala da nisi normalna - rekao je Marko.

Očigledno ti nije drago što sam to uradila. Odgovorio si, po tebi nisam trebala da uđem, jer si ti imao svoj mir - pričala je Luna.

PUKLA JE I PRIZNALA! Milica Kemez JAVNO PROGOVORILA o PROSTITUCIJI u Švajcarskoj?! (VIDEO)

- Što si bezobrazna sada? Reci nešto, reci kako se osećaš... - nastavio je Miljković.

- Ako je iko pokazao kako se oseća, to sam ja... - rekla je Luna.

- Nemoj onda da pričaš lepo nešto o njoj... Ja da sam hteo ne znam ni ja šta da ti radim, ja bih se smuvao ovde peti dan - rekao je Marko.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija