• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Telegraf

06.03.2020

09:25

VANREDNI ULAZAK! Miki Đuričić SKIDA NANOGICU I ULAZI U ZADRUGU - potpisao UGOVOR?! Sve je spremno, a evo šta je sa SUZANOM

Rijaliti

VANREDNI ULAZAK! Miki Đuričić SKIDA NANOGICU I ULAZI U ZADRUGU - potpisao UGOVOR?! Sve je spremno, a evo šta je sa SUZANOM

Podeli vest

Njegov ulazak izazvaće mnoge komentare!

Miroslav Miki Đuričić navodno ulazi u "Zadrugu 3". On je od skoro postao mesar, a već za nekoliko dana će navodno postati ravnopravni učesnik rijalitija.

Mikijev motiv je, kako navode, da zaradi novac, kojim će dugoročno obezbediti sigurnost svojoj partnerki, sa kojom čeka ćerku, i sa kojom planira da uđe u brak od avgusta, kada je i termin rođenja deteta:

(VIDEO) LUNA I MARKO RASKINULI? Žestoko se POSVAĐALI, Miljković joj odbrusio: Dokazala si mi da NISI NORMALNA!

- U avgustu ću postati otac, a o ostalim detaljima, ne želim da govorim. Moja partnerka ne želi da se provlači po medijima i da se kompromituje, jer je devojka ozbiljna. Ako ja već pravim budalu od sebe, po medijima i žutoj štampi, ona ne mora - rekao je Miki.

Foto: Printscreen You Tube

Dugi pregovori sa čelnicima produkcije su završeni na obostrano zadovoljstvo. 

Podsetimo, Miki je bio u kućnom pritvoru osam meseci, jer je bio kažnjen za nasilničko ponašanje prema Nadeždi Biljić i Suzani Perović, ali baš jer nije izlazio iz kuće, Đuričić je zapao u novčanu krizu.

ISPLIVAO NEVIĐENI SNIMAK! Janjuš razotkriven - imao je AKCIJU sa njom! Ljubili se, a ONDA... Dokaz da je PREVARIO ŽENU (VIDEO)

UMRLA RIJALITI ZVEZDA! Ceo region ju je gledao u poznatom šou - kolege SLOMLJENE, opraštaju se od nje!

Đuričić je navodno potvrdio saznanja medija, te je rekao da ćemo ga uskoro gledati na TV ekranima.

- Kad budem skinuo nanogicu, sve je moguće. Ne znam šta ću raditi, ali imam puno planova - rekao je Miki.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by miki djuricic (@mikidjuricickupinovo) on Sep 17, 2019 at 12:36pm PDT

 

Prijatelj Mikija je navodno rekao da Đuričić ove sezone neće pobeći, kao i da se neće fizički obračunavati sa konkurencijom.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija