• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2020

13:00

NEZAHVALNICE JEDNA, SRAM TE BILO! Luna MASOVNO gubi fanove zbog TAJNE da se pomirila sa Markom! Nekada su je obožavali, a sada...

Rijaliti

NEZAHVALNICE JEDNA, SRAM TE BILO! Luna MASOVNO gubi fanove zbog TAJNE da se pomirila sa Markom! Nekada su je obožavali, a sada...

Podeli vest

Usijale se društvene mreže!

Luna je šokirala sve kada je priznala da su se ona i Marko Miljković tajno pomirili 14. januara, iako su oboje mesecima obmanjivali javnost i tvrdili da već tri meseca nisu u vezi. Njene fanove, kojih po svemu sudeći sve manje ima, šokirao je njen postupak, ali i to što je, kako kažu, dozvolila da je Marko odvoji od najboljih prijatelja koji su uz nju bili u najgorim trenucima.

ODJEKNUO JE GLAS ZADRUGOM! Produkcija POZVALA MILJANU na razglas - Ona se NAŠLA U ČUDU pa se SAPLELA - ''JAO BOŽE, NE MOGU...'' (VIDEO)

Foto: TV Pink printscreen

Takođe, povredilo ih je i to što se pevačica konstantno žali da od ljudi koji je podržavaju trpi veliki pritisak, te da je u "Zadrugu" ušla, između ostalog, da bi od istog pobegla.

PROCURIO ŠOKANTAN SNIMAK! Marko Miljković UDARA Draganu Mitar VRATIMA U GLAVU! ONA RONI SUZE! (VIDEO)

Društvene mreže preplavile su negativni komentari na račun Đoganijeve i njenog ponašanja.

- Kad izađeš iz "Zadruge 3", nećeš imati pritisak, ali nećeš imati ni fanove ni karijeru i sve to zbog laži i prebacivanja krivice na treće osobe! Sram te bilo! A sram bilo i mene, koja sam dve godine jela g*vna i branila nešto što više ne znam šta je - samo je jedan u nizu komentara nekadašnjih Luninih fanova, koji su takođe istakli da se nije fer to što je okrenula leđa Nenadu Marinkoviću Gastozu i Iliji Pečenici, svom najboljem prijatelju i frizeru.

Foto: printscreen instagram

KIJA ČESTITALA ROĐENDAN LUNI! Pored Đoganijeve - ŽESTOKO OPLELA PO ANI KORAĆ! Isplivali novi detalji NEKADAŠNJEG DRUŽENJA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gaga

pre 4 godine

Kojinsu to fanatici kad bi da uoravljaju njenim zivotom.

Ljubica

pre 4 godine

Pa yar joj je neko poverovao......................

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija