• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2020

10:00

ŽESTOKO PROZIVANJE U ZVEZDAMA GRANDA! Žiri zaratio sa Anom Bekutom - ''KOLIKO TI NEMAŠ POJMA'' Drama u studiju!

Rijaliti

ŽESTOKO PROZIVANJE U ZVEZDAMA GRANDA! Žiri zaratio sa Anom Bekutom - ''KOLIKO TI NEMAŠ POJMA'' Drama u studiju!

Podeli vest

Sevale varnice!

U toku sinoćne emisije "Zvezde Granda" na sceni je zapevao takmičar Edis Dostović (32), iz Banovića, za kojeg je žiri imao oprečna mišljenja. Članovi žirija su se sporili i nikako nisu mogli da se usaglase.

"SKIDALI SMO NJENE SNIMKE S P*RNO SAJTA, A BOLEST NAPREDUJE" Luna će GREBATI NA VRATA ZADRUGE kada sazna šta je Anabela pričala zadrugarima! (VIDEO)

Ana Bekuta je rekla:

Foto: Prva TV printscreen

- Ja mislim da si bio odličan. Iskreno pevaš, osećaš pesme i ja sam ti verovala u ove pesme. Možda si u ovoj drugoj trebao biti malo bolji jer si u prvoj briljirao, jer to se tako peva. Ne peva se na silu i na snagu. Ti si pokazao kako se te pesme izvode iz duše i srca.

BRUTALNO SUOČAVANJE MAJKE I ĆERKE! Anabela šokirala izjavom ''Ti imaš predkarcinom materice, HOĆEŠ DA UBIJAŠ SVOJE DETE U SEDMOM MESECU?'' Drama u hotelu!

Tada se umešao Đorđe David koji je dobacio:

Foto: printscreen

- E moja ti, koliko ti pojma nemaš sad sa ovom pesmom. Znači toliko nemaš pojma da je to strašno. Samo slušaj Anu i ostaćeš na tom nivou. Prvo, ta pesma nije za tebe jer se tako ne peva.

IZLANULA SE NAJSTRAŠNIJE! Luna otkrila pod kojim USLOVIMA je u rijalitiju - ovo nije smela da kaže?! U besu progovorila o UGOVORU! (VIDEO)

- Samo slušajte Đorđa i derite se - prokomentarisala je Ana Bekuta.

Stvar je spasao Bosanac koji se nadovezao i rekao da je takmičara bilo ugodno slušati, te da je muzika umetnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija