• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Blic

24.03.2020

09:39

JA SAM LUNINA TETKA KUČ*A! Oglasila se Anabelina sestra Aida - ''NISMO ZNALI DA JE GAGI TUČE, NI DA ULAZI U RIJALITI''!

Rijaliti

JA SAM LUNINA TETKA KUČ*A! Oglasila se Anabelina sestra Aida - ''NISMO ZNALI DA JE GAGI TUČE, NI DA ULAZI U RIJALITI''!

Podeli vest

Svašta je rekla!

Pevačica Anabela Atijas je pre više od nedelju dana ušla u rijaliti „Zadruga”, a o njoj ne prestaje da se priča. Njena sestra Aida, inače glumica otkriva da se Anabela najjače bori kada joj je najviše stalo i da je na nju ostavilo posledice to što ju je Gagi Đogani maltretirao.

(VIDEO) SKANDAL U PABU! Marko polomio STO tokom svađe sa Lunom, ona se SKAMENILA, on osuo paljbu po njoj: Mrš, p**ko jedna, daću ti ja FANOVE!

Foto: TV Pink printscreen

Na pitanje da li gleda „Zadrugu”, te da li može da prepozna sestru u određenim trenucima emotivnog rastrojstva, Aida odgovara:

(FOTO) GOLA ANA KORAĆ! Zadrugarka zaboravila na KAMERE i pokazala svima TETOVAŽU na intimnom delu tela!

- „Zadruga” je zamenjena pandemijom informacija o pandemiji Covid-19. Ipak, nekad stignemo pogledamo kratke video-klipove na internetu, bez entuzijazma. Ja poznajem svoju sestru u emotivno povišenom stanju, upravo kad joj je najviše stalo, kad ona oseća da se bori na život ili smrt - kaže Aida, i dodaje:

Foto: printscreen/tvpink

- Anabela je izgleda odlučila da se predstavi bez ikakvog filtera, s obzirom na to da koncept takve emisije i počiva na tome, na ogoljavanju, na razotkrivanju, na potpunom uvidu u emotivni enterijer jedne osobe, na ultimativnoj demistifikaciji.

Aida, kao i njihov otac Ahmed, nisu znali da Anabela prolazi kroz pakao.

- Ne, mi nismo bili upućeni do pred sam kraj razvoda, kada je, između ostalog, navela fizičko nasilje kao razlog za razvod. Žrtve nasilja to kriju i od najbližih, zbog osećaja stida, bespomoćnosti, krivice i straha od osuđivanja. Taj brak je, kao i mnogi drugi, pošao po zlu najvećim delom zbog samog načina života ljudi s estrade - priča Aida, koja, kao i većina, smatra da je višegodišnje nasilje uticalo na Anabelinu psihu.

Foto: TV Pink printscreen

Aida, kao ni njihov otac, nisu znali da će Anabela ući u rijaliti „Zadruga”.

(VIDEO) UZBUNA U ZADRUZI! Luni POZLILO nakon što je Marko POLOMIO STO i napravio haos u PABU, nije mogla da se SMIRI!

- Nismo bili upućeni u njenu ideju ulaska u rijaliti, jer Anabela s pravom smatra da nas time štedi. Nama i dalje, i verovatno nikad neće biti prijatno da gledamo nekog svog u tim histeričnim uslovima - smatra Aida, koja je sigurna da će Anabela i Andrej Atijas nastaviti zajednički život.

Foto: Printscreen You Tube

Za sam kraj, ona je prokomentarisala učešće njene sestričine u rijalitiju:

-Moji prijatelji takođe nisu zainteresovani za takve sadržaje, a za anti-Luna besposličare sam i ja: „Lunina tetka, ku**a“.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija