• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2020

20:41

MENSUR DOŽIVEO NERVNI SLOM - Zbog Mine UDARAO PESNICAMA U VRATA ! Haos u Beloj kući! (VIDEO)

Rijaliti

MENSUR DOŽIVEO NERVNI SLOM - Zbog Mine UDARAO PESNICAMA U VRATA ! Haos u Beloj kući! (VIDEO)

Podeli vest

Svi ga se plaše!

Mensur Ajdarpašić imao je izliv agresije kada je saznao da je njegova devojaka Mina Vrbaški komentarisala njegovog večitog suparnika Vladimira Tomovića. U dvorištu su ga jedva smirili.

SLOBODA SAMA U SOBI - zarobljena, BEZ IKOGA! Glumica objavila snimak i ima BAŠ JAKU PORUKU zbog koje treba da pogledate!

Foto: printscreen/tvpink

"Zašto joj to radiš, prestani više. Zašto se zabavljaš sa k*rvom, što? Pusti je više, ako je želiš dobro, pusti je više", govorio je Mića, kada je Mensur pesnicom udario u zid.

"Kunem ti se da nikada nisam potvrdila Draganinu priču, nikada", vikala je Mina.

JEZIVA SCENA! Luna DIGLA nogu iza ERMINE dok je Marko RADIO OVO - Anabela će POLUDETI! (FOTO)

Mensur je izazvao opštu pometnju na velelepnom imanju, a ostali zadrugari su pokušavali da ga smire.

Foto: printscreen/tvpink

"Zvao sam Draganu i pitao je da li je to stvarno tako bilo, jer ne bi bilo u redu da je Mina potvrdila to za Tomovića, rekla je da jeste. Nemoj da se vadiš iz situacije, Mina", govorio je Mensur.

"Šta te boli briga šta je bilo, treba je (Minu) pustiti kada je u ovakvom stanju, vidiš li da je to boli, vidiš li da plače sve vreme", vikao je Mića.

OŽENJENI JANJUŠ PRIZNAO da se LJUBIO sa MAJOM MARINKOVIĆ - nakon toga se OBRATIO ŽENI! (VIDEO)

"Stalno mi to nabijaš na nos", plakala je Mina.

Foto: printscreen/tvpink

"Ne gine se tako za nju, ovako samo ona gine. Ja je znam tri i po godine, ne treba da se ponašaš tako prema njoj. Dragana se namerno prešaltala na Minu, da ne bi sebi pravila problem", objasnio je Mića.

"Dragana je ovde napravila problem, ona je sebi vadila b*lju. Svako ovde sebi vadi bulju, znaš da je tako, a opet pravire dramu. Moraš da kapiraš, ti nju braniš od svih nas, ona samo zbog tebe plače" umešala se Ivana.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija