• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2020

08:13

(FOTO/VIDEO) BANE SE VRATIO U BELU KUĆU! Sav u ZAVOJIMA - lice mu UNAKAŽENO nakon što ga je Mensur PRETUKAO: Imam SEDAM KOPČI, preživeo sam i GORE!

Rijaliti

(FOTO/VIDEO) BANE SE VRATIO U BELU KUĆU! Sav u ZAVOJIMA - lice mu UNAKAŽENO nakon što ga je Mensur PRETUKAO: Imam SEDAM KOPČI, preživeo sam i GORE!

Podeli vest

Bane Čolak se vratio u Zadrugu nakon što je morao da napusti imanje jer ga je Mensur Ajdarpašić udario u glavu

Čim je ušao u zagrljaj mu je skočila Ivana koja je sve vreme plakala od kada je otišao.

MENSUR DOŽIVEO NERVNI SLOM - Zbog Mine UDARAO PESNICAMA U VRATA ! Haos u Beloj kući! (VIDEO)

CRKAVA OD STRAHA! Banetova majka JASMINA ČOLAK U ŠOKU nakon što je njenom sinu Mensur RAZBIO GLAVU! (VIDEO)

Foto: printscreen

Foto: printscreen

 - Dobro je, preživeo sam i gore, imam sedam kopči - ,rekao je Bane i zagrlio Ivanu.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
denis011

pre 4 godine

Dobio je sta je zasluzio. Onoliko ogavnoh reci da covek ne moze da shvati da to neko moze da izgovori. Mozete li da nas u ovim vremenima ne mucite sa situacijom Djogani jer oni svi sad peru Lunu. Okaljano se tesko pere.

mensur

pre 4 godine

covek uradio pravu stvar,stavio ogrlicu i 7kopci.Minimum 5000e do 10000e pa vi vidite ko ce bolje proci.I zatvor 1do 2god.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija