• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/Informer.rs

26.04.2020

19:25

IVA GRGURIĆ IMALA JOŠ JEDNU AFERU! Isplivali NOVI DETALJI - evo i sa KIM! Progoni je BURNA PROŠLOST!

Rijaliti

IVA GRGURIĆ IMALA JOŠ JEDNU AFERU! Isplivali NOVI DETALJI - evo i sa KIM! Progoni je BURNA PROŠLOST!

Podeli vest

Nove ljubavne pikanterije.

Iva Grgurić je tokom boravka u "Zadruzi" ispričala detalje svog privatnog života zbog kojih su se svi šokirali.

Naime, zadrugarka je imala aferu sa skoro 40 godina starijim čovekom od sebe, hrvatskim biznismenom Marijanom Šarićem, koji ju je izdržavao, a kako je govorila, živela je u "zlatnom kavezu" sve dok je nije spasio njen bivši dečko Marinko.

SRUŠILA SE U PROGRAMU UŽIVO! Drama u PAROVIMA - iznose je! Nije disala - neviđeni ŠOK pred kamerama (FOTO)

Grgurićeva je tokom prethodne noći saznala da će njen bivši možda uskoro stati na ludi kamen, a od tada ne prestaje da plače.

Foto: TV Pink printscreen

Kako se navodi u hrvatskim medijima, Iva je imala aferu sa jedva punoletnim fudbalerom i to pred sam ulazak u Zadrugu! Kako se piše, ona je navodno provela tri dana u jednom hotelu u Splitu sa fudbalerom koji je iz tog mesta, a iako nije objavljeno njegovo ime, navodi se da je on u tom trenutku jedva bio punoletan.

NAPADALI SU JE DA SE OPERISALA! Ani Nikolić PUKAO FILM - otkrila kako je STVARNO SMRŠALA, pa pokazala VITKU FIGURU (FOTO)

Prema navodima, Iva i fudbaler su za trodnevni boravak u hotelu potrošili oko 500 evra, uzeli su sobu na prvom spratu i po ceo dan nisu izlazili iz nje. Navodno su se iz sobe čuli samo njeni uzdasi.

Foto: printscreen/tvpink

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija