• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.04.2020

13:53

ĐEKSONU PREKIPELO! Nakon što je Luna spomenula repera, on se oglasio - OVO ĆE SE DUGO PREPRIČAVATI (FOTO)

Rijaliti

ĐEKSONU PREKIPELO! Nakon što je Luna spomenula repera, on se oglasio - OVO ĆE SE DUGO PREPRIČAVATI (FOTO)

Podeli vest

Nije mu svejedno što je uvučen u ovu priču.

Luna Đogani je tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" napravila pravu zbrku kada je pričala o noći pomirenja sa Markom Miljkovićem, a pritom je tu noć provela u stanu kod Nenada Sinđelića Gastoza.

Foto: Tv pink printscreen

MAMA JE SAMOHRANI RODITELJ, DRUGARICE SU IMALE VIŠE OD MENE! Sanja Stanković priznala koliko ju je ŽIVOT NAMUČIO i šta je sve morala da radi!

Marko je uhvatio Lunu u laži, a ona je kako bi "oprala sebe" uvukla i svoje prijatelje, između ostalih i Nemanju Đerića Đeksona. Zbog ovoga je Đekson primio brojne poruke, zbog čega se ražestio, te je rešio da se oglasi na svom Instagram nalogu. 

Foto: printscreen instagram/djeksongram

- Ponavljam! „Lunatori“, ne volim vas! Smučili ste mi se! Razočarali ste me i napravili ste mi problem! „Kijevci“ mi nikad nisu napravili problem. Otpratite me - poručio je izrevoltirani reper na Instagramu.

UZVRAĆA UDARAC! Nakon što je Luna PLJUVALA SVOG NAJBOLJEG DRUGA, on se oglasio, pa joj ZAPUŠIO USTA JEDNOM ZA SVA VREMENA! (FOTO)

Da li je Đekson ljut na svoju rijaliti drugaricu zbog onoga što je iznela, ostaje da saznamo. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 3 godine

I Lunjara i ovaj napaljenko, razmisljaju polnim organima, a ne svojim mozgom !!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija