• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

02.05.2020

21:40

ŠOK! ''NAGOVARAO ME JE DA ILEGALNO...'' Miljana REŠILA DA UNIŠTI ZOLU - Isplivala prepiska sa NJEGOVOM MAJKOM BOSOM! (FOTO)

Rijaliti

ŠOK! ''NAGOVARAO ME JE DA ILEGALNO...'' Miljana REŠILA DA UNIŠTI ZOLU - Isplivala prepiska sa NJEGOVOM MAJKOM BOSOM! (FOTO)

Podeli vest

Pokušala je da joj ispriča istinu...

Miljana Kulić se oglasila za naš portal nakon što je njen bivši dečko Lazar Čolić Zola podneo krivičnu prijavu protiv nje. 

''JEDAN ČOVEK MU JE DAO KESICU PREKO PROZORA...'' Miljani neće više da ŠTITI ZOLU - Nakon njegove tužbe OTKRILA ISTINU!

-  Zola me je pre nagovarao da ilegalno prevede Željka i mene preko granice, da idemo u Bosnu da živimo, da iznajmimo stan. Sve pare da ponesem. Nisam ni padalo na um. On ništa nema. Bosu smo zvali, da je pitam ja kako ćemo to da živimo kod njega, a ona mi je rekla da ćemo kod nje biti samo pet dana i da idemo negde jer ona ima život i neće nas. Čak je i njegov otac hteo da mu pomogne, slao mu je novac za kola, 15 hiljada evra, on je sve prokockao i otac je prekinuo odnos sa njim... - govorila uznemirena Miljana.

Kulićeva nam je poslala i fotogafije prepiske sa njegovom majkom Bosom. Pogledajte u nastavku:

Foto: informer.rs/Privatna arhiva

Foto: informer.rs/Privatna arhiva

Foto: informer.rs/Privatna arhiva

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija