• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

02.05.2020

21:02

''JEDAN ČOVEK MU JE DAO KESICU PREKO PROZORA...'' Miljani neće više da ŠTITI ZOLU - Nakon njegove tužbe OTKRILA ISTINU!

Rijaliti

''JEDAN ČOVEK MU JE DAO KESICU PREKO PROZORA...'' Miljani neće više da ŠTITI ZOLU - Nakon njegove tužbe OTKRILA ISTINU!

Podeli vest

Drama tek počinje!

Naime, Zola je rešio da okonča vezu sa Kulićevom i poručio da neće više da trpi njene histerične napade, nakon čega mu je ona uputila jezive pretnje ubistvom. Lazar je rešio da pravdu potraži na sudu i Miljanu prijavi policiji zbog svega što mu je uradila. Međutim, Miljana se oglasila za naš portal i ispričala drugačiju priču:

VIŠE IM SE NIŠTA NE TOLERIŠE! Veliki šef ovim pismom ZABIBERIO ČORBU zadrugarima, sledi pravi pakao! (VIDEO)

Foto: instagram/miljanicakulic

''NE SMEM MNOGO DA...'' Ognjen nije hteo DA DETALJIŠE O ZADRUZI , a onda je progovorio o mogućnosti ODLASKA sa Pinka

- Ništa ono nije istina, ja imam prijavu kada sam ga prijavila da je koristio narkotike. Kleo mi se da to neće da uradi više. Jedna čovek je došao i dao mu kesicu na prozoru jer nije mogao da izađe. Bile su rešetke na prozoru. Bili smo u iznajmljenom stanu. Ja sam to videla i uzela kesicu i telefon pošto on nema svoj od Zadruge. Zvala sam majku i javila joj da je kupio to. Rekla sam joj da ću da ga isteram, ona me je savetovala da ne radim to jer je policijski čas. Rekla mi je da odem ja kući nekako, a on neka ostane tu do 5 ujutru. On je počeo tu da mi otima telefon i lap top. Pet dana pre toga mi je tražio 5 hiljada evra, kako bi otišao u Derventu da vidi Bosu, pa da se vrati. On je video da neću više sa njim. U policiji sam bila i rekla šta je uradio. Sve je laž u onoj tužbi što je napisao. Dosta sam gutala i ćutala. Ispadam najveća budala... - govorila je Miljana, između ostalog. 

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17