• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2020

11:18

ZBOG LUNE JE MORALA! Oglasila se VELIKA ŠEFICA - Jednom rečenicom ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA koji šire NEISTINE o OVOME!

Rijaliti

ZBOG LUNE JE MORALA! Oglasila se VELIKA ŠEFICA - Jednom rečenicom ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA koji šire NEISTINE o OVOME!

Podeli vest

Nije htela više da čita laži.

Već nekoliko dana, fanovi Lune Đogani svakodnevno prozivaju produkciju „Zadruge“ zbog toga što je Luna u nehigijenskim uslovima u zatvoru, gde nema ni toalet ni čistu garderobu da se presvuče. Zbog ovih prozivki, reagovala je Milica Mitrović ili Velika šefica, kako je zovu učesnici rijalitija.

ĆUTI K**VO, J*BU TE U TUĐIM KREVETIMA! Isplivala ŠOK PREPISKA Dragane Mitar i SINIŠINE LJUBAVNICE! Bila je OKRUTNA!

Foto: printscreen/tvpink - printscreen instagram

– Luni je sve obezbeđeno. U tom delu ima i WC i tuševe. Neće da se presvlači i nema potrebe da pišete gluposti – reagovala je Milica Mitrović na jednu od prozivki.

POKUŠAO DA MANIPULIŠE NJOM, PRE NEGO ŠTO JE TUŽIO! Isplivao DOKAZ da je sve SMIŠLJENO RADIO - Miljana VAN SEBE dok čuva DETE!

Da podsetimo sve, Luna ni sinoć nije prisustvovala emisiji u "Zadruzi". Ona je i dalje u zatvoru, gde se odmara nakon stresnih situacija koje je imala nakon što ju je Marko Miljković ostavio.

Foto: printscreen/tvpink - printscreen instagram

Inače, na račun produkcije su bile upućene prozivke zbog navodne zmije koje je viđena u zatvoru, svega nekoliko metara od dušeka na kom leži Luna. Međutim, to nije bila zmija, već pramen nadogradnje kose. Taj pramen je ostao još od Tare Simov, koja je skoro bila u zatvoru.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 3 godine

Milice zašto se pravdaš u zadruzi imaju komfor koji su prvi put u životu videli i imali a higijena se vidi kakva je ko osoba kući napolju imaju sve uslove a što napadaju tebe i Željka vidi se kakvi su ljudi a Luna je inače aljkava nije sve da se maže namiriše treba se redovno kupati presvlačiti oprati veš sudove a ne samo ležati čekati da izađu da dobiju honorare koji mnogi nisu zaslužili a ti nemoj nikome da se pravdaš svak bi pželeo parče kolača para koje padaju sa ,,neba"zahvaljujući tebi i Željku !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija