• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

02.05.2020

22:17

POKUŠAO DA MANIPULIŠE NJOM, PRE NEGO ŠTO JE TUŽIO! Isplivao DOKAZ da je sve SMIŠLJENO RADIO - Miljana VAN SEBE dok čuva DETE!

Rijaliti

POKUŠAO DA MANIPULIŠE NJOM, PRE NEGO ŠTO JE TUŽIO! Isplivao DOKAZ da je sve SMIŠLJENO RADIO - Miljana VAN SEBE dok čuva DETE!

Podeli vest

Uznemirila se količinom laži kojima se koristio da bi dobio medijski prostor!

Miljana Kulić je za nas portal otkrila da je Lazar Čolić lagao u krivičnoj prijavi koju je podneo protiv nje. O tome čitajte ovde!

''JEDAN ČOVEK MU JE DAO KESICU PREKO PROZORA...'' Miljani neće više da ŠTITI ZOLU - Nakon njegove tužbe OTKRILA ISTINU!

Potom je ekskluzivno podelila sa nama fotografije njene prepiske sa njegovom majkom Bosom koju je upozorila na sve ono što je njen sin radio.

ŠOK! ''NAGOVARAO ME JE DA ILEGALNO...'' Miljana REŠILA DA UNIŠTI ZOLU - Isplivala prepiska sa NJEGOVOM MAJKOM BOSOM! (FOTO)

A sada je priznala kako ju je Zola uznemiravao porukama nakon što je napustio njen dom u Nišu. On je prvo našao telefon kod njenog komšije koji je ujedno i njen fan. Miljana nije reagovala, ali je za svaki slučaj sačuvala skrinšotove kao dokaz. On je u međuvremenu obrisao poruke, iz nepoznatog razloga.

Pogledajte i sami prepisku koja je nastala u vreme Zolinog karantina nakon ulaska u Bosnu:

Foto: informer.rs/privatna arhiva

Šta ga je navelo da je tuži kasnije i izrekne laži kako i sama Miljana kaže. Kulićeva je inače otkrila da je njegova majka Bosa bila upoznata sa svim njegovim problemima, a Zolini pokušaji da manipuliše Miljanom porukama koje su nažalost obrisane nisu urodile plodom. Miksi je rekla da ju je Zola navlačio da je otišao u Italiju i da će tamo otpočeti novi život, a kada je rijaliti zvezda shvatila da je to još jedna u moru laži koje joj je plasirao, prekinula je svaki kontakt sa njim i blokirala ga na svim društvenim mrežama. Čolić je pravio nekoliko lažnih profila na Instagramu i javljao joj se preko nepoznatih brojeva, no ništa mu nije pošlo za rukom. 

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija