• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.05.2020

09:44

POTPUNI HAOS! Marko želi da Luna i Jelena BUDU PRIJATELJICE, Đoganijeva POZELENELA OD BESA I ZAJECALA - DRAMA! (VIDEO)

Rijaliti

POTPUNI HAOS! Marko želi da Luna i Jelena BUDU PRIJATELJICE, Đoganijeva POZELENELA OD BESA I ZAJECALA - DRAMA! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica ne želi ovo da prihvati.

Marko Miljković izjavio je večeras kako bi voleo da Jelena Pešić, Luna Đogani i on zajedno popiju kafu kada izađu iz "Zadruge". To je Luni bio dovoljan razlog da ostatak noći provede svađajući se sa Markom kom je ovo i te kako zamerila, a u jednom momentu čak je i zaplakala.

HIT PRIČA! Palma se sprema za HOLIVUDSKU KARIJERU - snima film sa Van Damom! A evo kako su se UPOZNALI

Foto: TV Pink printscreen

- Ti tražiš meni da se ovde pravdam ljudima? Ne želim da odgovaram na pitanja! Prvo sam počela da se pravdam.. Nema potrebe. Ti treba da znaš! Nije lepo što ti govoriš za Jelenu Pešić, to ti mnogo zameram! Trebao si da budeš moja podrška, a ne da me kanališ... - rekla je Luna.

- Ženska glavo, smiri se. Baš si davitelj. Budi davitelj, boli me d*pe. Budi šta hoćeš. Ne mogu dve stvari da ti se objasne. Odoh tamo da sednem kao čovek. Užasno me daviš - rekao je Marko.

- Luna, pokušavam sve vreme da te smirim... Druženje! Strogo! Nemoj da prebacuješ priču s jedne na drugu... A šta je problem i da se družite? Možda nađete zajednički jezik. Devojka nije... Luna, mnogo toga se stiša napolju - rekao je Marko u nastavku.

A u nastavku pogledajte fotografije koje pokazuju kao je tekla njihova svađa.

(VIDEO) ŠOK! MARKO FIZIČKI NASRNUO NA LUNU? Đoganijeva progovorila o MODRICAMA po nogama, vratu i zglobovima!

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jana

pre 3 godine

Luna sta ce ti matorac,tebi treba decko tvojih godina.A in neka pije i pusu sa kvakom slicni su...oboje vole alkohol i cigare.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija