• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2020

11:18

OTKRIVENA MRAČNA TAJNA GAGIJA ĐOGANIJA! Luna nije mogla da dođe sebi od ŠOKA - sve se dogodilo u APARTMANU NA ZLATIBORU?!

Rijaliti

OTKRIVENA MRAČNA TAJNA GAGIJA ĐOGANIJA! Luna nije mogla da dođe sebi od ŠOKA - sve se dogodilo u APARTMANU NA ZLATIBORU?!

Podeli vest

Gagi Đogani i Mirko Gavrić raspravljajući se o denserovoj navodnoj vezi sa transvestitom napravili su opšti haos za crnim stolom "Zadruge"

 - Pre dva dana smo imali raspravu i ti si izneo tvrdnju da sam ja homoseksualac, ja te sada molim da kažeš ime i prezime muškarca sa kojim sam bio u vezi? - pitao je Mirko.

MILJANA I ZOLA PONOVO ZAJEDNO?! Kulićeva ide kod njega u BOSNU, Marija u sve UPUĆENA: "PRIHVATILA GA JE OBERUČKE"

ANA KORAĆ ŠETA BIŠONA SA KOCKASTOM VILICOM! Kristijan Golubović OPLEO po Dragojeviću: Seljačić iz Novog Sada...ŠOK!

 - Ime? On je pre toga meni rekao da sam ja bio sa nekim muškarcem, iz tog razloga sam ja njemu uzvratio... Evo, sada ja tebi postavljam pitanje, kada sam ja tebi ispričao da sam bio sa muškarcem? -  nadovezao se denser, dok je njegova ćerka Luna sve vreme u necverici slušala šta govore. 

 - Bili smo na Zlatiboru, bili smo u apartmanu i pričali smo o nekim događajima koji su bile traumatični, pa posle toga i smešni... Ti si ispričao da si imao vezu sa ženom, ali da nisi znao da je ta žena transvestit, a to je potvrdila i Anabela - rekao je on, pa Luna više nije mogla da ćuti. 

"Tata, je l' se to stvarno desilo?" 

 - Luna, ti stvarno veruješ u ovo? -  odgovorio joj je otac pitanjem.

 - Nije, bre. Ti si rekao da si kao klinac, ali da nisi bio sa tom ženom, da se desila greška - dobacila je Anabela, pa se više nije ni znalo ko govori a ko se smeje. 

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija