• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

08.06.2020

14:16

ZAVRŠENO SUĐENJE EDISA I ZILHE! Evo šta je URADILA nakon što je napustila Centar za socijalni rad! Jedan detalj je svima ZAPAO ZA OKO! (FOTO)

Rijaliti

ZAVRŠENO SUĐENJE EDISA I ZILHE! Evo šta je URADILA nakon što je napustila Centar za socijalni rad! Jedan detalj je svima ZAPAO ZA OKO! (FOTO)

Podeli vest

Ovo niko nije očekivao!

Zadrugar Edis Edo Fetić odazvao se jutros pozivu Centra za socijalni rad i uputio se u Novi Pazar kako bi se rešilo pitanje starateljstva nad troje dece koje je dobio u braku sa Zilhom Karišik, koja je protiv njega nedavno podnela tužbu za razvod braka posle javne prevare (više o tome pročitajte ovde).

Foto: Pink.rs

EDIS I ZILHA SE KONAČNO SRELI, TU SU BILA I DECA! Drama u Novom Pazaru - susret koji se TOLIKO ČEKAO! On ZAPLAKAO, bori se za STARATELJSTVO (FOTO)

Iako prvobitno nije bio očekivan Zilhin dolazak, budući da je svoj iskaz dala pre tri dana, ona se odazvala ponovnom pozivu socijalnih radnika i u prostorije Centra povela decu, koja su se takođe izjasnila o gorućem pitanju (više o tome pročitajte ovde).

PRVI SUSRET SA ZILHOM - POSLE SVEGA! Edis Fetić pustio MUŠKU SUZU - došao u Novi Pazar na SUĐENJE SA SUPRUGOM! (FOTO)

Nakon izvesnog vremena, nakon što su dali svoje izjave, Zilha je sa decom napustila Centar za socijalni rad, te je ušla u automobil prijatelja koji su je čekali ispred i istog trenutka odvezla se u nepoznatom pravcu

Ono što je posebnu pažnju privuklo jeste to što je poštovala mere opreza usled epidemije koronavirusa, te masku s lica nije skidala.

Foto: pink.rs

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija