• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.06.2020

18:39

ŠTO NISI OTIŠLA KUĆI?! Luna i Marko na PRAGU RASKIDA - urlala na njega iz PETNIH ŽILA, on joj ZAPUŠIO USTA! UDARIĆU NEKOGA (VIDEO)

Rijaliti

ŠTO NISI OTIŠLA KUĆI?! Luna i Marko na PRAGU RASKIDA - urlala na njega iz PETNIH ŽILA, on joj ZAPUŠIO USTA! UDARIĆU NEKOGA (VIDEO)

Podeli vest

Dotukao je!

Luna Đogani urlala je na svog dečka Marka Miljkovića zbog njegovog nepoštovanja i nerazumevanja, kako je zadrugarka tvrdila. Međutim, on ju je dodatno dotukao svojim hladnim stavom.

HITNA POMOĆ STIGLA U VILU PAROVA! Sekla ruke, KRV SVUDA ŠIKLJALA - Nataša van sebe! Nasrnula na DOKTORE I POLICIJU ŠOK SCENE DA SE NAJEŽIŠ! 

- Šta da radimo sada? Luna, nema kuknjave - govorio je Miljković.

Foto: TV Pink printscreen

- Nisam ušla ovde da mi budu i mama i tata, ti misliš da je lako, kao i svi! Umorna sam, udariću nekoga, dovešće me do toga, jer me ne razumeš! - urlala je Luna.

- Podrži me u svemu što radim! Šta da radim Luna? Šta sam ja kriv što te je čovek ispljuvao - govorio je Miljković.

DRAGANA I EDIS SE PONOVO POKAČILI! "Nisam videla kakav si dok se nismo našli ovde" Usledio je odgovor koji nije OČEKIVALA! (VIDEO)

- Ma to nema veze sa tvojim stanjem, ne mogu više! Ovako mi radi kada se ti svađaš! To je sada nebitno, da li me razumeš da ne mogu više? Ti nikad nećeš moći da me razumeš! Tebi su mama i tata kod kuće! - uzvratila je Đoganijeva.

Foto: TV Pink printscreen

- Zašto nisi otišla kući, da ti platimo kaznu i budeš kod kuće? Imali smo rešenje da se to prekine! Ti da nisi bila ovde, ne bi bilo haosa - ucenjivao je Miljković Lunu.

- Hoćeš li da kažeš da sam ja kriva? - shvatila je Luna.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-prilozima. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Svakog gosta tri dana dosta, a ova vec mesecima gost. Kada ce bre kuci, pun nam je ku..c ove histericnu prljavuse.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17