• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2020

18:06

HITNA POMOĆ STIGLA U VILU PAROVA! Sekla ruke, KRV SVUDA ŠIKLJALA - Nataša van sebe! Nasrnula na DOKTORE I POLICIJU ŠOK SCENE

Rijaliti

HITNA POMOĆ STIGLA U VILU PAROVA! Sekla ruke, KRV SVUDA ŠIKLJALA - Nataša van sebe! Nasrnula na DOKTORE I POLICIJU ŠOK SCENE

Podeli vest

Neviđene scene

Još jedna šok scena desila se u parovima kada je Nataša Pajović urezala Milijevo ime na ruci, a kada je videla krv, pala je u nesvest od straha, pa je ubrzo stigla i Hitna pomoć.

Nataša je histerično vikala da je niko ne može razdvojiti od Milutina, a zatim je nasrnula na medicinare i pripadnike policije, koji su bili u pratnji lekara i tehničara.

ZAVRŠILA U LAZI LAZAREVIĆ! Izveli je iz Parova - SAMOPOVREĐIVALA SE! Neviđeni haos u vili - policija došla po nju, ODVELI JE!

- Neće nas niko razdvojiti! Ni moja majka ni drugi! Milutin je od prvog dana bio uz mene, ja njega volim i neću više da se borim protiv svog srca i svojih emocija! Dokle više da mi drugi određuju sa kim da budem? Hoću Milija - vikala je Nataša.

Nesrećna što joj majka brani da bude bliska sa Milutinom Radosavljević, ona je pokušala da pronađe utehu u zagrljaju Mastora Lumbile, Pavaa Vladila, ali, nekako se uvek vraćala Miliju.

Isto je i sa njim. Posle poljupca sa Ivanom Mitrović, Kristinom Mažibradom, s**sa sa Sanjom Mirkov, Kristinom Ružić, Milutin Radosavljević je u suzama opet došao kod Nataše, ali, besan zbog njene majke uvredio je.

Nataša krivi i druge devojke u Milijevoj blizini na koje je nasrnula, zbog čega je poslata u izolaciju, da se smiri.

SRUŠILA SE USRED PROGRAMA, POČELA DA SE TRESE! Šok scena u PAROVIMA - vrištala, grčila se... JEZIVO (FOTO)

- Čuli smo kako Nataša vrišti i doziva Milija - rekli su učesnici rijalitija "Parovi".

On je za to vreme plakao u tajnoj sobi i molio da je puste, obećavajući da će poslušati njenu majku, koja se više puta javljala u program, i pokušala da stane na put njihovoj ljubavi.

- Nataša se izvinila zbog ponašanja. Zamolila je da pokušaju da je razumeju, jer je zaljubljena u čoveka, a porodica joj ne dozvoljava da bude sa njim, dok joj se ostali učesnici rijalitija rugaju - kažu iz produkcije.

Najnovije vesti iz "Parova" čitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljuba

pre 3 godine

Dobro vece ja sam Natasa Pajovic...DIPLOMIRANI PRAVNIK...Covjek da pomisli neka obrazovana i elokventna cura hvala bogu usla u rijaliti! Kad ono jad i bjeda da nema dalje. Slagala u startu da joj je poginula rodjena sestra i uhvacena u lazi danima bez blama i stida kao i njena majka.... Na svaku zurku obeznani se od alkohola...obigrava i veoma rado bi legla sa svakim momkom samo da on hoce. Najzalosnije sto ove cure po rijalitijima prikazuju stanje kakvo je u drustvu...Tuga i zalost!!!

Rasa

pre 3 godine

Uzmi pusku i ubi se ubi se ee ale ale ale ale ale ale a le a le Bzdaletino psiho krs!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija