• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2020

21:30

ODBROJAVANJE POČINJE! U Zadrugu ulazi ON da im SAOPŠTI OVO - Mnogi će da STRAHUJU DOK BUDU POSMATRALI NJIH!

Rijaliti

ODBROJAVANJE POČINJE! U Zadrugu ulazi ON da im SAOPŠTI OVO - Mnogi će da STRAHUJU DOK BUDU POSMATRALI NJIH!

Podeli vest

Haos u najavi!

Večeras u Zadruzi 3 se odvija još jedna emisija ''Gledanje snimaka'', a prema svemu sudeći to će biti jedna od poslednjih večeri kada će zadrugari moći da vide snimke koji su nastali unutar Zadruge.

NAPUŠTAJU BELU KUĆU! Anabela i Luna ODLAZE - Donele bitnu odluku! OVO ĆE PROMENITI NJIHOV ODNOS, Marko će ostati sam! (VIDEO)

Foto: printscreen instagram

Voditelj Milan Milošević će napraviti pravi haos svojim ulaskom jer ih uvek navede da otkriju nešto novo što ostali cimeri nisu znali.

HAOS! LETI PERJE u Zadruzi! Pokrvile se OKO MOMKA! Žestoka SVAĐA DRUGARICA i ULTIMATUM - Zabrana PRILASKA!

Mnogi fanovi nagađaju kada će se Zadruga 3 završiti, a jedno je sigurno. Brojimo sitno do finala jer i sami zadrugari smatraju da će kraj za nekoliko dana. Ipak, odluku će na kraju doneti Veliki šef jer on najbolje zna šta može očekivati od stanara Bele kuće.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija