• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.06.2020

09:03

ANABELA SE PRISETILA LUNINOG PRVOG DEČKA! Izvukao je deblji kraj poput MARKA MILJKOVIĆA - ''Biću NAJGORA TAŠTA...''

Rijaliti

ANABELA SE PRISETILA LUNINOG PRVOG DEČKA! Izvukao je deblji kraj poput MARKA MILJKOVIĆA - ''Biću NAJGORA TAŠTA...''

Podeli vest

Iskrena!

Anabela Atijas gostujući u jednoj emisiji prisetila se prvog dečka ćerke Lune Đogani, pa ga uporedila sa Markom Miljkovićem, s kojim je ona trenutno u vezi. Tom prilikom istakla je kako je uvek imala "taj zaštitnički stav" kada je njena naslednica u pitanju, te da nije da "mrzi Marka" koliko loše podnosi ukoliko registruje da se prema njenoj Lunči neko loše ophodi. 

LUNA STRAHUJE DA JE JALOVA! Anabela je DIŽE IZ TEŠKE DEPRESIJE - Predlaže joj da bude SAMOHRANA MAJKA!

Foto: printscreen/tvpink

"Bio je taj dečko Andrija", počela je Anabela.

"Pisala sam mu pisma", dodala je Luna.

"Bio je jako fin, iz fine porodice, sladak, čak su i na maturi bili zajedno. Došao je kao princ ispred naše zgrade. Ja sam uvek imala taj zaštitnički stav. Uvek sam govorila da ću biti najgora tašta", otvorila je dušu Anabela. 

Foto: printscreen/tvpink

''DA SAM ANA KORAĆ BAREM PET DANA'' Luna Đogani ŽELI DA BUDE STARLETA , a bićete u šoku kada saznate RAZLOG!

"Meni je krivo što mi Luna kaže za Marka: 'Ti njega mrziš'. Da je Bred Pit u pitanju, da je ne znam šta... Kada bi se izdrao ispred mene na moje dete, kao što ste videli, ja sam samo videla iskrivljenu facu koja se dere na moje dete", nastavila je ona. 

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 3 godine

ZELIM DA POBEDITE OBE I DA SE IZLECITE,VALJDA CE VAM BITI DOSTA OD NAGRADE....

vesna

pre 3 godine

Ova nemoralna..l laze..petlja..kako koristi i svoje dete tako i druge.. Jadna ta zenska deca sa ovom bolesnicom..

Veronika Star

pre 3 godine

Ovaj sljam od zene bolje da nikada nije ulazila, jos bi i mogla da prevari ljude, ali posle ovoga je jasno na koga je Lunjara. Ovo zlo od zene glumi zrtvu, a unistila sve oko sebe. A najgore od svega je sto joj se namesta pobeda u Zadruzi. Samo pare i sve za pare, ova bi prodala sve zivo samo za pare, zla, ljubomorna, podmukla, agresivna, folirantkinja...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija