• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2020

08:18

(VIDEO) DA, LAGALA SAM! Luna priznala sve o odnosu sa Gastozom, Miljković u besu poručio: Njegovim drugarima bave se ...

Rijaliti

(VIDEO) DA, LAGALA SAM! Luna priznala sve o odnosu sa Gastozom, Miljković u besu poručio: Njegovim drugarima bave se ...

Podeli vest

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, sinoć u emisiji "Narod pita" imali su učesnici "Zadruge 3", Luna Đogani i Marko Miljković

U emisiji je prikazan prilog u kom se Luna i Marko svađaju zbog njenog odnosa sa pevačem Nenadom Marinkovićem Gastozom.

PLJUNI, PA LIŽI! Njega je PRODUKCIJA izbacila, a sada se sav PONOSAN vraća u ZADRUGU 4! VELIKI MANIPULATOR NAJAVIO HAOS!

(VIDEO) LUNA I MARKO SE ŽESTOKO SUKOBILI U PROGRAMU UŽIVO ZBOG PEVAČA! Marko urlao "Koga ti praviš budalom?" Đoganijeva se gušila u suzama

- Nema šta da se priča više na tu temu. Prešao sam preko toga. Imam poverenja u Lunu, sada. Sve vreme sam verovao da je sve u redu. Njegovi drugari koji su se bavili fotomontažama, njima se bave moji advokati. Nisam odlučio precizno šta će biti. Nisam imao vremena sa advokatima da pričam. Video sam razne fotomontaže - rekao je Marko.

- Ne ponosim se ovom situacijom. Ja ne umem da lažem, što se i vidi. Ja sam se iz straha uplela u te laži. Markova reakcija je opravdana, ne znam kako bih ja reagovala da je on mene lagao. Da, lagala sam. Na kraju se sve saznalo. Bilo mi je krivo što sam ga opsovala, odvratno sam se osećala. Sve je to bilo pogrešno sa moje strane. Žao mi je što sam neke ljude uvukla. Ljudi su sa pravom davali izjave. Ja sam ispala budala, ja sam lagala. Mene treba da osude. Marko nema veze s tom pričom.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija