• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2020

09:40

(VIDEO) TI SI SPONZORUŠA, SA MARINKOM SI BILA ZBOG LOVE! Karić urnisao Ivu zbog njene prošlosti, a ona mu spomenula Osmana!

Rijaliti

(VIDEO) TI SI SPONZORUŠA, SA MARINKOM SI BILA ZBOG LOVE! Karić urnisao Ivu zbog njene prošlosti, a ona mu spomenula Osmana!

Podeli vest

U emisiji ,,Zadruga - Narod pita" gosti su bili Iva Grgurić, Jelena Pešić i njihov bivši dečko Stefan Karić

Gledateljka koja se uključila u program imala je pitanje za Karića. 

- Kaži mi Stefana kako gledaš na vezu sa Ivom iz ove perspektive i da li misliš da je bilo u redu onakvo ponašanje prema Ivi? - upitala je gledateljka.

IMAM SIMPATIJU! Jelena Pešić je bila PRAVA DAMA ZADRUGE, a sada je otkrila da je neko UKRAO njeno srce! (FOTO)

(FOTO) OVO JE SANJIN BIVŠI DEČKO KOJI JE PRETUKAO MATORU! A evo gde je Stankovićeva UHVAĆENA SA NJIM!

- Pa ne zna, cela ta situacija je bila neiskrena. Trebao nam je verovatno tamo i zagrljaj, prijali smo jedno drugom i to je to, prijalo nam je, popunjavali smo neke stvari tim našim odnsom. Ona je mene povredila samim tim što je rekla, sramota me je da pričam o tome, isprovocirala me je i povredila tu moju muškost, zbog toga sam sve to i izgovorio. Nisam ni ja želeo da dođe do toga, ali došlo je nažalost, jer je ona mene ogovarala sa Majom. Da nije bilo Ivane i mene, ona ne bi bila tu gde jeste. ivana se kanalila, nju je uzdizala i to je to, ali nisam mogao da utičem na Ivanu u tim nekim momentima i to je to, jednim delom smo je napravili žrtvom. Napadali smo je tako, - odgovorio je Karić.

- Tebi varira mišljenje od početka emisije - ubacila se Iva. 

- Ivana se nije folira, videlli smo kakva j e i napolju, kao što je pokazala. A Iva nije bila iskrena, jednostavno ne može da se porede njih dve ni u jednom smislu. Ja nikada nisam rekao da je ona(Ivana) loša osoba. Mi smo raskinuli zbog nekih mojih razloga - dodao je Stefan.

- Zbog tvojih ili tatinih? Šta je, pojela maca jezik? - upitala je Iva.

- Bitno je da ga nisi ti pojela. Ljudi pričaju o moralu, a devojka je priznala da je sponzoruša! Ti si sa Marinkom bila zbog love, tako da nemoj da se lažemo - pecnuo je Karić.

- Ona je ovde rekla da joj ne treba dete, tako da mislim da njih dvoje nisu bili dobar par, možda fizički, ali se psihički nisu razumeli - dodala je Grgurićeva. 

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija