• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

30.07.2020

07:57

KOMPLETIRAN SPISAK UČESNIKA "ZADRUGE 4"! Saznali smo JOŠ NOVIH IMENA - njih obožavate, a evo ko je dobio 50.000 EVRA UNAPRED! Najluđe DO SADA!

Rijaliti

KOMPLETIRAN SPISAK UČESNIKA "ZADRUGE 4"! Saznali smo JOŠ NOVIH IMENA - njih obožavate, a evo ko je dobio 50.000 EVRA UNAPRED! Najluđe DO SADA!

Podeli vest

U "Zadrugu 4" ulaze najzanimljiviji učesnici treće sezone.

Spisak učesnika "Zadruge 4" kompletiran je mesec dana pred početak tog megapopularnog rijalitija!

OP*LIĆU MILJANU U ZADRUZI 4! Velika ispovest Filipa Mijatova - u dilu sa Kristijanom, ulaze i NJEGOVE BIVŠE! Otkrio NOVO IME - nju ćete MRZETI, ALI BIĆE ZVEZDA! (FOTO)

Najveće zvezde biće Kristijan Golubović, Miki Đuričić, Stanija Dobrojević, Ava Karabatić, porodica Vasić, Miljana i Marija Kulić, Ivana Šašić, Filip Mijatov i Ana Korać. Producenti pregovaraju da u program uđu Luna Đogani i Anabela Atijas, ali ne i Marko Miljković!

(VIDEO) OVO JE P*RNO SNIMAK NIKOLE OROZOVIĆA! Cela Srbija bruji - UŽIVO U PROGRAMU SVE IZNETO! Evo ko je DEVOJKA, otkrio sve!

Foto: Printscreen You Tube

ULAZI U ZADRUGU 4, ZARATILA JE SA POLA ESTRADE! Darko Lazić joj je TRN U OKU, a evo šta je pravi RAZLOG njenog ulaska!

- Sigurni smo da će ovu sezonu obeležiti Kristijan, zato je on unapred dobio 50.000 evra za učešće. Kristijan je već počeo da pravi klan, u kome su Miki, Mijatov, Šašićka i Ava - priča dobro obavešten izvor, i dodaje:

- Oni su se već urotili protiv Stanije! Kristijan i Šašićka su u ratu sa starletom još od "Farme 6", a Ava neće da se druži sa Stanijom jer je svesna da će joj ona biti glavna konkurencija.

ŠOK UŽIVO - Đedović izneo NOVE DOKAZE! Orozović je bio sa PEVAČEM?! ISPLIVAO NOVI SNIMAK - Nikola gledao dok je reper opštio sa njegovom DEVOJKOM (VIDEO)


Kako saznajemo, Mijatov je juče bio na Pinku da ugovori detalje učešća. A kakva bi to bila "Zadruga" u kojoj će učestvovati biznismen a da pored njega ne bude njegova bivša devojka Ana Korać?!

- Ana ide na sastanak sledeće nedelje. Nećka se jer želi da gradi pevačku karijeru, ali para vrti gde burgija neće! Sigurni smo da neće odbiti pozamašan honorar. Zasad na pregovore nije pozvan njen verenik David Dragojević.

Foto: Printscreen You Tube

Ni ova sezona "Zadruge" ne može da prođe bez Kulića! Ipak, oni nisu jedina porodica koja je već potpisala ugovor.

- Miljana je presrećna što ponovo ulazi u "Zadrugu" sa majkom Marijom. Za rijaliti se sprema i porodica Vasić - blizanci Mika i Giba, kao i njihova majka Rada - priča izvor.

500.000 EVRA ZA RIJALITI! Šok cifra - Miljana Kulić imala POSEBNE USLOVE, ipak, na nešto NIJE PRISTALA! Otkrila detalje UGOVORA!

Povratnici

U četvrtu sezonu ući će i najzanimljiviji učesnici "Zadruge 3"!

- Bora Santana, Ivana Šopić, Bane Čolak, Lepi Mića, Zorica Marković, Maja Marinković i Marko Đedović dokazali su se kao rijaliti igrači - priča izvor, i dodaje da producenti pregovaraju i sa Anabelom Atijas i Lunom Đogani:

ŠOK FOTO - IVA KAO OD MAJKE ROĐENA! Raširila noge, a ovo je stavila u PRVI PLAN - BOMBA! Šta će Filip reći KAD VIDI?! (FOTO)

- Njihove svađe su obeležile treću sezonu, bio bi pun pogodak da ponovo uđu u "Zadrugu". Marko ovog puta nije pozvan, verujemo da će se Luna snaći bez njega!

Foto: Printscreen You Tube

Za rijaliti se spremaju i zvezde "Granda" Zvezdana Stevanović i Stefan Petrović Kosmajac, kao i starleta Nina Prlja, foto-model Anja Todorović sa dečkom Jovanom Cvijetićem Cveletom...

Najveća zvezda još pregovara 

Producenti rijalitija pregovaraju i sa jednom velikom estradnom zvezdom. Oni se nadaju da će je ubediti da sa takmiči, jer ta pevačica već mesecima ne nastupa zbog pandemije koronavirusa.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
salee

pre 3 godine

Naidu i Gastoza mogu umesto Djoganijevih pisalo se da ce Ruzica Veljkovic a vidim ovde je nema na spisku dosta nebitnih

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija