• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2020

08:15

LUNA SE RAZOČARALA U ANASTASIJU? Gagi otkrio sve o ćerkinom prijateljstvu sa RAŽNATOVIĆIMA - ''Bila je kod CECE..''

Rijaliti

LUNA SE RAZOČARALA U ANASTASIJU? Gagi otkrio sve o ćerkinom prijateljstvu sa RAŽNATOVIĆIMA - ''Bila je kod CECE..''

Podeli vest

Otkrio šta se desilo!

Gledateljka koja se uključila u emisiju ,,Zadruga - Narod pita" obratila se Gagiju Đoganiju i upitala ga vezano za njegovu ćerku Lunu Đogani i njen prekid druženja sa Anastasijom Ražnatović, ćerkom Svetlane Cece Ražnatović.

"PRIMALA SI SE NA MARKA, IGRALA SI SE SA LUNOM" Jelena i Gagi ŽESTOKO ZARATILI, ponovo zbog Đoganijeve! HAOS U STUDIJU! (VIDEO)

Foto: pink.rs

- Nešto sam malo skapirao, ima jedan deo gde je ona bila sa Anastasijom, nisam tu poentu ukapirao. Kad se družila sa Anastasijom, kad je bila kod Cece, posle toga je ona imala svoje prijatelje, sad ne razumem kako nema prijatelje, Luna ima svoje prijatelje. Svi mi imamo neke svoje prijatelje, a onda se razočaramo u neke prijatelje i onda se sklonimo, idemo dalje. Sad je trenutno sa Markom, tu je i Savo, ima još dve drugarice i to je to - rekao je Gagi.

HAOS U NAJAVI! SVAĐA MILJANE I OSMANA NE PRESTAJE! Karić je javno IZVREĐAO, nazvao ju je... ŠOK! Ovo joj se neće SVIDETI! (FOTO)

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija