• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2020

10:33

(VIDEO) HAOS U EMISIJI! ANABELA JE ISKORISTILA SVOJU ĆERKU! O porodici Đogani-Atijas su isplivali mnogi STRAŠNI DETALJI, a OVE reči će im dugo odzvanjati u ušima!

Rijaliti

(VIDEO) HAOS U EMISIJI! ANABELA JE ISKORISTILA SVOJU ĆERKU! O porodici Đogani-Atijas su isplivali mnogi STRAŠNI DETALJI, a OVE reči će im dugo odzvanjati u ušima!

Podeli vest

U emisiju ,,Zadruga - Narod pita" uključila se gledateljka, koja se obratila gostima Mini Vrbaški i Banetu Čolaku

Nakon što je gledateljka iznela svoje mišljenje, dotakla se i odnosa Anabele Atijas i Lune Đogani, te je iznela komentar koji im se sigurno neće svideti.

(VIDEO) BANE MAŠTA DA SU MU LUNA I MARKO PRIJATELJI! Gledateljka oštro osudila Čolaka, pa poručila Mini: Dozovi se pameti, ispadaš najgora!

ŠOK! MILJANA KULIĆ IDE POD NOŽ! Evo šta će sve PROMENITI NA SEBI!

- Anabela je tako podla žena, napada svoju ćerku, koja se ni meni ne sviđa, ona je psihički poremećena, ni je ni čudo što je takva, kad ima takvu majku. Marko je okej, malo je prepotentan, ali mu puštaju da bude takav. On bi pobedio, da Anabela nije rekla: ,,Glasajte za Ivu". Kakva je to majka kada tako kaže? Pogledajte Ivanu, uvek je bila uz svoju ćerku Minu, Jasmina takođe, to su majke koje se bore za svoju decu, a Anabela je iskoristila svoje dete na najgori mogući način. Onda onaj Mirko, šta je on gledao? Što nije pomogao, kad je toliki prijatelj? Imala bih mnogo toga još da pričam, ali neću - ispričala je gledateljka. 

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija