• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Radulović

18.08.2020

17:51

''UMRO JE OD KORONE...'' Stigla informacija UŽIVO - ZAVLADAO MUK U STUDIJU, Dušica i Mića na IVICI SUZA! ''Izgubila sam dete''

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

''UMRO JE OD KORONE...'' Stigla informacija UŽIVO - ZAVLADAO MUK U STUDIJU, Dušica i Mića na IVICI SUZA! ''Izgubila sam dete''

Podeli vest

Tužno!

Sinoć se u toku emisije ''Zadruga - narod pita'' javila gledateljka kojoj je sin preminuo od koronavirusa. Njene izjave su naterale sve u studiju da na trenutak ućute. Zavladao je muk, a Lepi Mića je molio gospođu da prestane da priča o tome.

NAKON HAPŠENJA ŠOK OBRT?! Zerina VAN SEBE - Pevač PUŠTEN IZ ZATVORA?! Trese se - Došao mi je na KUĆU! Iznela sve DOKAZE (FOTO)

Foto: printscreen/tvpink

- Meni je stariji sin preminuo od korone, neću da patetišem. Izgubila sam dete, Mićo. teško mi je. Hoću da vam kažem da sam penzionerka, imam jos dece, ali me duša boli. Ne mogu da prebolim

NIKAD PAKLENIJA TROJKA! Večeras u emisiju dolaze ONI - BOMBA! Njihov odnos bio je u CENTRU ZBIVANJA (FOTO)

Foto: printscreen/tvpink

- Uzmite moj broj telefona, šta vam god treba - rekao je Mića, a ostali gosti su tešili gospođu koja je grcala u suzama. 

LEPI MIĆA ZADAO ZAVRŠNI UDARAC! Otkrio Aninu NAJSTRAŠNIJU TAJNU - Tri godine su se PODRŽAVALI, a sada VELIKI OBRT!

- Jako nam je žao - govorila je Dušica, dok su Ana i Tara ćutale kao zalivene.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nadalina

pre 3 godine

Ovo je užas,nema dalje! Nema veće tragedije nego da majka sahrani svoje dete.Pokoj mu duši i laka mu zemlja! Zbog čega sam užasnuta? Pa upravo zbog te gospođe,ajde ako gleda zadrugu neka gleda da zaboravi na momenat zlo što je snašlo ali ona već nekoliko puta se uključuje direktno u program i komentariše sa takvom ostrašćenošću zadrugare a posebno se ostrvila na Milicu Kemez,pa traži od Dušice frizera jer joj baš takva frizura odgovara itd i na kraju se zaplače jer sinu sprema četerdeset dana.....Da li je to vama normalno?Meni nije,sebi nisam mogla da dođem od čuda.Pitala sam se ŽENO ODAKLE TI VOLJA I ŽELJA DA SE BAVIŠ ZADRUGOM?! Bilo me je blam da je slušam! Pa svako normalan kada mu se desi u porodici tragedija,ne zna gde je,nije mu ni do čega. Zgadila mi se a sada navalite sa komentarima da sam bezosećajna a zbog te žene mi pritisak skočio! Neka su svima deca živa i zdrava i čuvajte se narode!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija