• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.08.2020

07:45

SMRADU, LAŽEŠ DA SI KUPIO STAN DA TE NE BI NAŠLI...Đedović NAPAO Gagija zbog ALIMENTACIJE, ORIO SE STUDIO! (VIDEO)

Rijaliti

SMRADU, LAŽEŠ DA SI KUPIO STAN DA TE NE BI NAŠLI...Đedović NAPAO Gagija zbog ALIMENTACIJE, ORIO SE STUDIO! (VIDEO)

Podeli vest

Denser nije znao šta ga je snašlo...

Marko Đedović i Gagi Đogani su bili sinoćni gosti u emisiji "Zadruga - narod pita", a njihov rat iz rijalitija ne prestaje ni sada. Naime, Đedović i dalje navodi sve Gagijeve postupke koje ga čine "lošim čovekom", kako on kaže.

Dragana Mitar NAŠLA NOVOG DEČKA! Brzo ZAMENILA Eda! ON ima NEVEROVATNU SLIČNOST sa Fetićem, a evo KO JE U PITANJU! (FOTO)

Foto: TV Pink printscreen

PSIHIČKI ME JE UBIJAO, NEMA NI DAN RADNOG STAŽA! Tanja Savić progovorila o PAKLU koji je preživljavala sa SUPRUGOM!

- Kakav je čovek koji, na primer, zlostavlja tvoju ćerku, drogira se, maltretira je? - pitao je Đedović.

- Jako si bezobrazan. Navodiš sve ono što sam ja radio i aludiraš da sam loš čovek. Ja mislim da si baš ti loš čovek, to si pokazao, narod te ne voli - rekao je Gagi.

- Da li dobar čovek maltretira majku svoje dece, bije svoju ženu? Ti si smrad, nasilnik, g*vno raspalo i smrdljivo! Hoćeš platiti alimentaciju Nini? Znam da bežiš i lažeš da si kupio stan da te ne bi našli i uručili ti to rešenje - pitao je Đedović.

Foto: TV Pink printscreen

- To nije tvoja stvar, nisi ni njen otac ili majka, to je između mene i Anabele - rekao je Gagi.

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija