• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2020

23:45

''JOŠ JAČE, JAČE'' NIKAD GLASNIJA AKCIJA UŽIVO: Vila Parova se tresla! Njihovi cimeri se BUNILI zbog preglasnih REAKCIJA!

Rijaliti

''JOŠ JAČE, JAČE'' NIKAD GLASNIJA AKCIJA UŽIVO: Vila Parova se tresla! Njihovi cimeri se BUNILI zbog preglasnih REAKCIJA!

Podeli vest

Vrelo!

Nije tajna da su učesnici "Parova", Ilijana Vagić i Mladen Vuletić, bili u vezi, a kako su gotovo svi mislili da izmađu njih nema više ničega, izgleda da su se probudile neke stare emocije. Oni su počeli polako da se približavaju jedno drugom, a poslednji put imali su blizak odnos u spavaćoj sobi.

ŠOK PRIZNANJE NAŠEG PEVAČA: Nekad mi padne mrak na oči, pa silujem sopstvenu ženu! Ona se odmah OGLASILA, pa otkrila ISTINU!

Foto: printscreen

Ilijana je masirala Mladena, a videlo se kako bivši pobednik ovog rijalitija nije ostao ravnodušan na nežne dodire zgodne plavuše.

PAO NIKAD ŽEŠĆI S*KS?! Jelena Golubović ZAVRŠILA U KREVETU sa Mladenom Vuletićem! Ona RAŠIRILA NOGE, ON NASKOČIO NA NJU! ŠOK! (FOTO)

Sačekali su da si zaspe, pa su se bacili u akciju. Ilijana je od tolike strasti počela da stenje jako i da izaziva Mladena vikajući "Još jače"...

Foto: printscreen/tvpink

Nakon par minuta pola njihovih cimera se probudilo, od silne buke i počeli da komentarišu kako nije fer prema drugima da to rade pred svima njima.

VIŠE O PAROVIMA PROČITAJTE OVDE!


Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija