• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.10.2020

12:02

KRISTIJAN OTKRIO DETALJE PRVOG SUSRETA SA TAROM SIMOV! Golubović neće više da ĆUTI - ispričao SVE! Evo kako je ona reagovala na njegove REČI! (VIDEO)

Rijaliti

KRISTIJAN OTKRIO DETALJE PRVOG SUSRETA SA TAROM SIMOV! Golubović neće više da ĆUTI - ispričao SVE! Evo kako je ona reagovala na njegove REČI! (VIDEO)

Podeli vest

Progovorio o svemu!

Kristijan Golubović otkrio je detalje prvog susreta sa Tarom Simov pre ulaska u "Zadrugu 4".

Foto: TV Pink printscreen

- Ajde da počnemo, ja sam koncizan. Bio sam na nekoj seoskoj proslavi, na nekom rođendanu, pre nego što ću da uđem ovde i neki od 25 tu momaka sa ovakvim očima koji gledaju u mene, kao da je došao, onako sedimo, ja ih zabavljam, činim im uslugu da vide metuzalema od hiljadu i nešto vekova, eto, iz neke dobrote, jer sam odrastao kao Robin Hud. Jedan od njih mi daje telefon, ne znam kako se zove, zaboravio sam i kaže mi da je na Vajberu gospođa Tarica, kaže to je njihov brat, prvi put sam izraz čuo na Farmi 6, kada se meni Jelena Krunić, predstavila kao brat, jahala je šipke i d*ldo po klubovima. I ja vratim telefon i pitam koji je smisao ovog poziva, rekli su mi da ide sa mnom u rijaliti, onda shvatite šta znači reč besmisao. Vratićemo se na tebe, ti si nebitna, tek nekada u životu, tobom se bave oni koji se kale sa 17, 18 i 19 godina, ne možemo se baviti sa ovim godinama klaberkama. Mi samo nazovemo gazdu splava i kažemo da dolazimo i sve je naše... Degeneracija ne zna ništa, samo bru, bru, bru, oni misle da je Instagram život, splavovi... Samo jedna stvar menja sve, jezik lomi kosti. Ti si nebitan lik! Ja ću da ti kažem nešto, postoje žene, a ne postoje žene koje su nekoga vređale bez nekog aduta - pričao je Kristijan.

Foto: printscreen/tvpink

- Meni je drug rekao da si tu, ja nisam videla potrebu da se javim na telefon - uzvratila je Tara.

- On što je pokazao, pokazao je, moj prijatelj, tvoj neprijatelj. Prijatelj moga neprijatelja je moj prijatelj! Ona ide u bajmukanu, tebe čeka dobro mesto i honorar, a statisti idu u... - rekao je Kristijan.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17