• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Danica Božović

11.10.2020

11:30

Nakon Janjuševog ulaska OGLASILA SE MAJA: SVE SE SLOMILO PREKO MOJIH LEĐA! Novi DOKAZI O MALTRETIRANJU, TRPELA GA, a imala je DEBEO RAZLOG! (FOTO)

Rijaliti

Nakon Janjuševog ulaska OGLASILA SE MAJA: SVE SE SLOMILO PREKO MOJIH LEĐA! Novi DOKAZI O MALTRETIRANJU, TRPELA GA, a imala je DEBEO RAZLOG! (FOTO)

Podeli vest

Zadrugarki je krivo što se njen

Maja Marinković nije želela da je Marko Janjušević Janjuš još više omalovažava i govori kako njih dvoje nisu zajedno, i kako mu je najbitnija sada već bivša supruga Ena, te je objavila njihovu prepisku, a u javnost su isplivale i fotografije iz kreveta, a i snimak dok je Janjušević boravio u Majinom stanu. Vest o tome pročitajte ovde

Neposredno pred ulazak u "Zadrugu 4" Janjuš je izjavio da je Maja njegova greška, vest o tome pročitajte ovde, a sada se ona oglasila za naš portal i priznala da ju je pogodilo što se dovodi u pitanje da su modrice nastale nakon njihove svađe. 

Foto: printscreen instagram/majaamarinkovic

- Ako sam ja njegova greška, onda je on jako često grešio javno, dok je bio oženjen samo javno je tri puta napravio grešku, to mi je smešna prica, samo sam ja neko ko je to javno priznao. Pratila sam ulazak, zaparalo mi je uši to sto se moje modrice dovode u pitanje, jako je ružno dovoditi to u pitanje, i govoriti da su modrice od operacije nosa, a modrice su po telu, ja još nisam čula da su nekom od operacije nosa izašle modrice po telu, možda sam ja fenomen. Strašno - rekla je Maja za portal i dodala: 

- Takođe mi je jako ružno sto se sve slomilo preko mojih leđa, ispada sam sam ja nesto uništila, a on je to odavno uradio, samo sada pokušava da se pere iz cele price i lažno se kaje, a do pre samo 10 dana je bio sa mnom. Čovek koji se pokaje ne pravi svaki put istu grešku - kaže Marinkovićeva.

Maja je priznala i da je finansirala Janjuša, ali i da ju je on ucenjivao, a zbog ljubomore je čak i fizički nasrnuo na nju, a ona nam je dostavila i fotografije koje svedoče o tome.

Marinkovićeva je takođe otkrila i zbog čega je sve trpela.

- Trpela sam sve to zato sto sam ga iskreno volela, a on je to koristio. Zato ga nisam ni prijavila, jer kada smo imali te burne svađe i sve sto ide uz to, on bi se izvinjavao - otkrila nam je Maja. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija