• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.11.2020

09:50

MAJA MARINKOVIĆ "PROSI" ZA GAĆE! Ekskluzivna PREPISKA - molila da reklamira veš, pa ih IZRADILA NAJSTRAŠNIJE! Pogledajte ŠTA JE URADILA (FOTO)

Rijaliti

MAJA MARINKOVIĆ "PROSI" ZA GAĆE! Ekskluzivna PREPISKA - molila da reklamira veš, pa ih IZRADILA NAJSTRAŠNIJE! Pogledajte ŠTA JE URADILA (FOTO)

Podeli vest

Cela prepiska crno na belo.

Rijaliti zvezda Maja Marinković je u subotu ušla u "Zadrugu 4" i time iznenadila milionski auditorijum, ali i bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša.

Kako je vreme korone, mnogi su ostali bez posla, zarade su se smanjile, pa im je rijaliti idealna opcija za zaradu novca.

Pored toga, Marinkovićeva se bavi i reklamiranjem odeće na Instagramu, a sada nam se javila vlasnica jednog brenda koja je imala neprijatno iskustvo sa rijaliti zvezdom, te je poželela da nam ispriča o čemu se radi.

Foto: TV Pink printscreen

Marinkovićeva je naime zamolila devojku koja vodi Instagram stranicu tog brenda da reklamira njihove proizvode. Oni da joj pošalju veš po zadrugarkinom izboru, a ona da se slika u tome.

Dogovor je bio da Maja objavi stori i post kako bi druga strana bila zadovoljena. Kako vlada pandemija koronavirusa, mnoge Internet stranice na ovaj način posluju, a čini se da je i Maja na ovaj način rešila da "zaradi": 

Međutim, do toga nije došlo, Maja je objavila samo stori, ali ne i objavu koja ide u prilog ovoj Instagram stranici. Za naš porta devojka koju je Marinkovićeva takoreći "izradila", se javila i poslala celu prepisku, kako bi upozorila i ostale poslodavce koji sarađuju sa njom.

Foto: instagram/majaamarinkovic

- Obično to reklamiranje funkcioniše tako što brendovi i stranice jure javne ličnosti za reklamu. Ne javljaju se javne ličnosti same, što je ona uradila. Ja sam na to pristala jer sam videla da ima pratioce, što mi je trebalo. Šta je ona uradila... Odrađen je samo stori. Ja sam joj se javila par puta da je pitam šta se desilo, pošto sam očekivala da se slika u tome i da mi pošalje, što je i bio dogovor zapravo. Ona je na finjaka sve iskulirala - rekla nam je devojka i dodala:

- Mene je iznerviralo što nije ispoštovala dogovor. Ali prosto ja sam takva da kad ispadnem fer, očekujem neko da mi uzvrati to. Ja u minusu nikakvom nisam za 2 para veša. Ona je nekako dobila svoje i nestala - kaže daevojka koja vodi Instagram stranicu, a u nastavku pogledajte njihovu detaljnu prepisku. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Kakva golčina Samardžića! Prvenac Srbina u Atalanti! (VIDEO)
Fudbal

Kakva golčina Samardžića! Prvenac Srbina u Atalanti! (VIDEO)

Srpski fudbaler Lazar Samardžić (22) spasao je Atalantu poraza na gostovanju kod Bolonje (1:1), u okviru šestog kola italijanske Serije A. Naš reprezentativac je u 90. minutu postigao fantastičan gol i tako obezbedio bod ekipi iz Bergama, u derbiju timova koji Italiju predstavljaju u Ligi šampiona.

28.09.2024

22:58

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija