• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

22.02.2021

10:05

BIO JE NA TEŠKIM DROGAMA! Stefan Karić otkrio JEZIVE detalje privatnog života njegovog oca Osmana!

Rijaliti

BIO JE NA TEŠKIM DROGAMA! Stefan Karić otkrio JEZIVE detalje privatnog života njegovog oca Osmana!

Podeli vest

Učesnika "Zadruge 4" Stefan Karić, javno je priznao da je njegov otac Osman Karić imao problem sa korišćenjem narkotika.

Tokom "Igre istine", koju su organizovali Zadrugari, Lepi Mića je postavio Stefanu Kariću škatljivo pitanje:

Na koje osobe si mislio kada si rekao Dragani svaka joj čast, jer je izašla na takav način - upitao je Lepi Mića.

Na sve prostitutke, koje su izabrale to zbog teškog života, možda će me narod osuditi, ali svako od nas ima tešku priču. Niko ne zna da je moj otac bio na teškim drogama, da sam ja to gledao. Da li je bila veća ili manja, ja sam imao sreću da sam imao i majku i oca pored sebe, hvala Bogu, izvukao se iz toga, ali ne mogu da kažem da osuđujem, ali mislim da ima drugi put da se boriš, nije lako, ali jednostavno, za sve devojke koje su skrenule sa tog puta - odgovorio je Karić.

Foto: printscreen instagram

Otac i sin na proslavi

- Da li se neka pronašla? - nastavio je Mića.

- Ja sam se pronašla. Biću iskrena, ne mogu da kažem da se nisam pronašla prozvana. Nije Stefan tu toliko, koliko su ovi koji su skočili i vikali ,,Bravo, bravo". Ja se pronađem svaki put, jer mi uvek govore da sam prostitutka, da se j*bem za pare, mene je to iznerviralo - nadovezala se MIlica.

Foto: printscreen

Milica Kemez u zagrljaju

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazar

pre 3 godine

Tako to inace bude i onaj ko prodaje cokolade uvek proba na Osmanu se bas vidi da je tezak narkoman normalne osobe se tako ne ponasaju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija