• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.05.2021

14:30

STARLETA SE POHVALILA DA JE KUPILA STAN OD 300. 000 EVRA! Anđela Veštica NAPOKON OBJASNILA kako ZARAĐUJE za ŽIVOT!

Rijaliti

STARLETA SE POHVALILA DA JE KUPILA STAN OD 300. 000 EVRA! Anđela Veštica NAPOKON OBJASNILA kako ZARAĐUJE za ŽIVOT!

Podeli vest

Starleta Anđela Veštica rekla je da je nedavno kupila stan, za koji je izdvojila čak 300.000 evra,

Anđela se već neko vreme bavi prodajom svojih ekplicitnih slika na društvenoj mreži "OnlyFans". Ognjen Amidžić ju je zamolio da svima objasni kako to funkcioniše i koliko zarađuje.

- Ja neću da pričam o tome kao da je to neka tabu tema. "OnlyFans" platforma ima dva miliona korisnika, u Srbiji je to tabu tema i nije nešto što je uobičajno i normalno. Ja se konkretno bavim prodajom nekih svojih eksplicitnijih slika i snimaka. To je kao recimo Instagram, samo gde imaš članove koji plaćaju mesečnu članarinu koju plaćaju meni lično – rekla je Anđela u emisiji "Amidži šou" i dodala:

Ne bih da pričam zbog konkurencije, ali ubedljivo imam najviše pratilaca. Ti znaš da sam ja skoro kupila stan u vrednosti od 300.000 evra, kako ne bi moglo da se živi, ja nemam drugi posao.

Foto: pink.rs

Anđela gostuje u emisiji

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dzjordzje milosavljevic

pre 2 godine

Bolje kupiti montaznu kucu od 15.000.evra stavis je na periferiji beograda ostali novac ulozis u akcije nemackih fabrika u srbiji, evropi, kini. Zemljotres moze da pogodi beograd i da ti osteti soliter u kome zivis, Hrvatska i balkan samo se tresu, zabrinut sam ove tektonske ploce se ne smiruju na balkanu, italiji, treba ojacati u beogradu protiv seizmicku odbranu, ma to nikog ne zanima,

Miki

pre 2 godine

I ona je verovatno placala porez na prihod, a od drzave uzela pomoc? . Gde je sad poreska....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija