• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

17.05.2021

12:51

GOSPOĐA MILJKOVIĆ OTKRILA DETALJE CRKVENOG VENČANJA! Ovog puta Luna se nije krila pa priznala kada će biti gala slavlje!

Rijaliti

GOSPOĐA MILJKOVIĆ OTKRILA DETALJE CRKVENOG VENČANJA! Ovog puta Luna se nije krila pa priznala kada će biti gala slavlje!

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković izgovorili su sudbonosno "da" juče u opštini Rakovića, a nakon toga su se uputili u restoran. Sada je Đoganijeva uhvaćena kako izlazi iz zgrade sa maskom na licu.

Novopečena mlada je istakla za Kurir da su se venčali zbog bebe i da će slavlje biti kada se bude porodila.

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Luna i Marko

"Dobro sam. Ništa se ne dešava danas. Juče je bilo opštinsko venčanje. Super je bebica, čekamo svaki dan, ja sam odlično koliko mogu sad u ovom stanju da budem, juče smo to odradili da budemo mirni zbog bebe i zbog prezimena. Malo ste nas poremetili, mi smo nadoknadili kući. Slavlje će biti kada dođe beba. Beba će da prisustvuje. Ja mogu samo da prošetam, ne mogu da slavim i da budem sređena, venčali smo se jer smo morali, sve ostalo će se odraditi kada dođe bebica", rekla je Luna.

Inače, oni su sa kumom Savom Radovićem i kumom išli juče u restoran i proslavili, a Luna je bila vidno neraspoložena jer se saznalo da se udaje. 

Foto: printscreen

Luna Đogani

Luna je na sebi nosila crnu mini haljinu i beli sako preko i vezala visok rep.

Danima unazad pričalo se o venčanju poznatog para, ali su oni demantovali ove tvrdnje. Ipak, do venčanja je došlo.

Podsetimo, Luna i Marko vezu su započeli u rijalitiju i nastavili napolju i sada čekaju svoje prvo dete, devojčicu kojoj planiraju da daju ime Mia.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija