• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2021

10:10

ŠOK! KRISTIJAN SAZNAO OVO, PA NAPUSTIO BELU KUĆU! Golubović pobesneo, poručio samo JEDNO reperu! /VIDEO/

Rijaliti

ŠOK! KRISTIJAN SAZNAO OVO, PA NAPUSTIO BELU KUĆU! Golubović pobesneo, poručio samo JEDNO reperu! /VIDEO/

Podeli vest

U Beloj kući je pušten snimak na kojem su Bora Santana i Milan Janković Čorba komentarisali kako se ne druže više sa Kristijanom, voditelj je tražio komentar od Kristijana Golubovića. On je poručio čorbi da se tako nikada ne bi ponašao, a onda je napustio Belu kuću

- Vidi se da Bora nije bio nikad prijatelj. Čorba i ja se družimo iako se ne vidimo, ja nikada ne bih onako rekao kao što je on rekao - rekao je Kristijan.

- Ovo je glupost, on ima devojku, ja imam, malo smo se razdvojili - rekao je Čorba.

- Ovo nije lepo - rekao je Krisitjan.

- Ti i ja se volimo, ali smo smanjili druženje jer oboje imamo devojke - nastavio je Čorba.

- Nije on mislio ništa loše -ubacio se Bora.

- Ja sam rekoa da on meni fali. Iako on misli nešto loše - kometarisao je Čorba:

Naredni klip prikazao je razgovor Teodore Bilanović i Milana Jankovića Čorbe, u kome zadrugar govori o Kristijanu Goluboviću i ističe koliko je razočaran što mu prijatelj više ne pruža pažnju kao pre:

- Piša mi se na Kristinu i Teodoru, ovo je njegov blam! Ja bih za njega dao krv! Ovo su sada dva glupa stvorenja, ova Teodora bi se preznojila posle onoga što bih ja uradio za njega! On se toooliko šlihta njoj! Ja ovo nikada za njega ne bih rekao. Uvek im je malo moje pažnje i ljubavi! - pobesneo je Kristijan.

- Možda se Čorba brine kako će nastaviti dalje, navikao je da bude u pabu od samog početka. Čorba se dosta distancirao od paba ili Kristijana - rekla je Rialda.

- Mene Kristina ne može da pomeri, ja sam sedam meseci pazio ove životinje, sad dve nedelje nisam tu! - nastavljao je Kristijan.

- Ja sam ovde razočaran i znam da Kristijan to oseća, zato ovako komentariše! - govorio je Čorba.

- Sad ispada da si ti svetac. Evo, ja kažem, ako budeš bio sa njom, ka*aćeš svaku koja ti priđe, mi smo takvi! - bio je besan Kristijan.

Kristijan je momentalno napustio Belu kuću, izrevoltiran ponašanjem njegovog prijatelja.

- Meni je ovde ružno Teodorino ponašanje. Teodora ima tendenciju da Čorbu razdvoji od svih, svi znamo da su Čorba i Kristijan prijatelji! Teodora ne sme da ga podrži u ovome! Ovde se vidi da je Čorbi žao što ne priča sa Kristijanom - pričao je Đedović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija