• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

24.06.2021

09:49

ŠA GRCA U SUZAMA ZBOG IVANE! Želi svim silama da je čuje, pa priznao da će se  izviniti i Tomoviću! /VIDEO/

Rijaliti

ŠA GRCA U SUZAMA ZBOG IVANE! Želi svim silama da je čuje, pa priznao da će se izviniti i Tomoviću! /VIDEO/

Podeli vest

Nenad Aleksić Ša je shvatio da je pogrešio i priznao da želi da vbidi Ivanu Aleksić.

- Šta bi mali Nenad rekao velikom Nenadu? - glasilo je pitanje.

- To sam komentarisao sa Markom. Bio bi u nekim procentima ponosan, ali bi u većim procentima izgrdio velikog Nenada - rekao je Ša.

Foto: Printscreen You Tube

Nenad Aleksić Ša

- Apsolutno sam siguran da je tako. Mi smo pričali u pušionici, totalno je bio iskren u tim pričama. Mislim da bi ga mali Nenad onako dečje prebio. Rekao mi je da bi u 60% situacija bio ponosan, na ono što je uradio. On je gledao neke stvari koje mu se nisu svidele u odrastanju, a on ih je ovde uradio. To je ono što bi ga mali Nenad iskritikovao. Ne bi mali Nenad bio zadovoljan velikim Nenadom - dodao je Đedović.

- Taj veliki Nenad ne ceni dobrotu nekih ljudi, ja sam neko ko nije navikao da su ljudi mnogo dobri. Uvek se pitam šta, zašto... Zato teram dobre ljude iz svog života. Oterao sam iz svog života osobu koja je 100% bila dobra prema meni - poručio je Nenad.

Foto: printscreen you tube Zadruga

Nenad Aleksić Ša

- Ako je hipotetički Ivana ta koja je stupila u kontakt sa Tomovićem da bi mu se zahvalila što je branio ono što je trebalo ti da braniš, hoćeš li da se izviniš i njemu i njoj, posebno Ivani za reči koje si izgovorio? - glasilo je naredno pitanje za Ša.

- Da. Ivana nikad ne bi mogla da uradi nešto da me povredi. To sam pričao da sebe operem. Znao sam da je to nemoguće. Razorilo me je kada mi je novinarka postavila pitanje zašto nisam hteo da vidim Ivanu. Kada mi je rekla da je baš htela, tu se desilo to nešto što mi je prelomilo u glavi i od tog trenutka mi nije dobro... Ja ne pričam o mirenju... Toliko sam g*vno bio, toliko je ponizio... I na sve to kao: "E, neću da te vidim"... I sa Mićom i Markom sam pričao, bar žena zaslužuje da sednemo. Ja ne mogu da pričam... Ne mogu, majke mi. Ne mogu da se sastavim - rekao je Ša na ivici suza, koji je potom zaplakao.

Foto: printscreen RTV Pink

Nenad Aleksić Ša

- Meni je rekao da ne bi mogao da je pogleda u oči, da bi sagao glavu... Rekao mi je da ne zna šta bi joj rekao, da bi ga bilo sramota, da bi gledao u pod od sramota... Jer mnoge stvari koje je koristio u opravdavanju svojih postupaka nisu takve - dodao je Đedović.

- Ne pričam o mirenju, ali ne možeš da zamisliš koliko želim da je vidim - priznao je Ša.

Foto: printscreen

Nenad Aleksić Ša

- Isplači se, izbaci to iz sebe. Kad si već loše učinio, nije trebalo da govoriš one loše stvari posle. Ja sam htela da te osvestim - istakla je Nadica.

- Sve što si ti pričala je istina, ali nisi na pravi način sa njim. On je malo sujetan, malo iskompleksiran... Za dopiranje do ličnosti, tvoj način je pogrešan, ali si u pravu - poručio je Đedović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17