• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

10.07.2021

09:00

EVO PO ČEMU ĆEMO PAMTITI ZADRUGU 4! Skandal majstori obeležili Pinkov najveći rijaliti - on je izašao olakšan za čak 200.000 EVRA

Rijaliti

EVO PO ČEMU ĆEMO PAMTITI ZADRUGU 4! Skandal majstori obeležili Pinkov najveći rijaliti - on je izašao olakšan za čak 200.000 EVRA

Podeli vest

"Zadrugu 4" obeležili su brojni skandali o kojima će se pričati još dugo posle večerašnjeg finala! Žestoke svađe, vređanja, tuče, prevare, pretnje ubistvom i samoubistvom samo su kap u moru incidenata koje su učesnici rijalitija priredili publici u prethodnih deset meseci

Nenad Aleksić Ša i Kristijan Golubović prevarili su svoje supruge pred milionima ljudi! Reper je Ivanu zamenio starletom Tarom Simov, zbog koje se i razveo tokom boravka u "Zadruzi". Međutim, nije mu se baš posrećilo u novoj ljubavi, jer se sa Tarom non-stop svađao, psovao i tukao! U želji da pobegne od njega, demolirala je celo imanje, polupala televizore, kamere, posuđe i pokušala da iseče vene! Ša je svoju ljubav prema njoj dokazao tako što je umesto Tare platio kaznu od 50.000 evra koju je dobila zbog diskvalifikacije. Ako se uzme u obzir sve što je Ša dao Ivani tokom razvoda, Aleksić je iz rijalitija izašao olakšan za čak 200.000 evra!

Foto: Printscreen You Tube

Zadruga 4

Toma prevario Nadeždu

Drama je tresla "Zadrugu" i kad je u nju ušla Nadežda Biljić. Pevačica je kod kuće gledala kako je verenik Toma Panić s kojim ima dete vara pred kamerama sa Paulom Hublin. U želji da ga vrati, Biljićeva je ušla u šou i tamo napravila haos!

Mada je u početku osuđivao Ša zbog prevare, i Golubović je takođe u rijalitiju stariji model zamenio mlađim. Uplovio je u vezu sa pevačicom Kristinom Spalević, s kojom je imao seks pred kamerama i tako ostao bez žene Ivane. Njegovo učešće ostaće upamćeno i po tome što je tokom jedne svađe počeo Kristinu da davi i pritom ju je onesvestio! Posle devet meseci takmičenja, nasrnuo je na Miljanu Kulić i usput se potukao sa obezbeđenjem, pa je zato izbačen iz rijalitija.

Foto: printscreen

Maja i Janjuš

Još jedan par se posebno istakao u rijalitiju - Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković! Njih dvoje su nizali skandal za skandalom, a svađe su im se često završavale ozbiljnim tučama. Starleta je bivšem košarkašu pravila ljubomorne scene, grebala ga, štipala, gazila, a u nervnom rastrojstvu je čak lupala glavom o zid!

Toma, Miki i Tomović izbačeni zbog nasilja

Pored Kristijana i Tare, iz "Zadruge 4" su zbog nasilja diskvalifikovani i Miki Đuričić, Vladimir Tomović i Toma Panić. Pčelar iz Kupinova je pesnicom udario Tomovića u glavu, jer ga je ovaj optužio da je lopov. Panić je u pijanom stanju pravio haos na imanju, pa je nasrnuo na Lepog Miću, i zato je dobio šut-kartu iz "Zadruge".

Foto: Printscreen You Tube

Miljana Kulić

I Miljana Kulić je u ovoj sezoni bila sklona samopovređivanju, pa je pokušala da iseče vene, ošišala se na ćelavo, a i spopadala je Kristijana i Mišela Gvozdenovića... S bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom je zatrudnela i abortirala. Potom je imala kratku romansu sa Danijelom Višićem, koga je na kraju prebila, a zatim njegovom duksericom obrisala zadnjicu posle velike nužde.

Svako sa svakim

Foto: printscreen

Zadruga 4

Ovu sezonu "Zadruge" obeležile su i brojne seks-afere. Drugim rečima - ne zna se ko koga nije! Sanja Stanković je bila sa Franom Pujasom, a imala je seks i sa Anđelom Rankovićem i Filipom Carem. Njena drugarica Mina Vrbaški može da se pohvali da je lupila ukupno 14 recki u rijalitiju, a Paula Hublin je pored Frana, s kojim je ušla u "Zadrugu", bila i sa Tomom Panićem, Milanom Jankovićem Čorbom i Vladimirom Tomovićem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija