• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

24.07.2021

08:55

PONOVO ZAJEDNO?! Ana Korać i Janjuš obnovili odnos iz Zadruge 1! Starleta pomaže košarkašu da....

Rijaliti

PONOVO ZAJEDNO?! Ana Korać i Janjuš obnovili odnos iz Zadruge 1! Starleta pomaže košarkašu da....

Podeli vest

Ana Korać kaže da svom bivšem ljubavniku, s kojim je imala aferu u 'Zadruzi 1', pomaže da nađe novu devojku i otkači se od Marinkovićeve. Maja je opsednuta njime, ali i mnome! Moraću da potražim pomoć policije

Ana Korać je rešila da svom bivšem dečku Marku Janjuševiću Janjušu nađe ženu i nudi se da mu bude kuma na drugom venčanju! Starleta i bivši košarkaš imali su aferu u "Zadruzi 1" dok je on još bio oženjen, a nedavno su obnovili kontakt.

Mada Janjuš tvrdi da su njih dvoje ponovo u ljubavi, Ana se pravda da su samo prijatelji i da mu ona samo pomaže da se otkači od Maje Marinković!

Nudi mu drugarice

- Janjuš mi je nedavno poslao poruku, pitao me da li sam živa. Odgovorila sam mu da jesam i pitala ga da li je on živ s obzirom na to šta je sve mučenik prošao sa ludom Majom. Pitao me da idemo negde da klopamo. Večerali smo i sve se na tome završilo! Mi smo sad samo prijatelji. On se druži čak i sa mojim psom - priča Ana s osmehom i dodaje da ipak ne planira zajedničko letovanje sa bivšim ljubavnikom, iako on to uveliko najavljuje u medijima:

Foto: Youtube printscreen

Ana i Janjuš

- Neću sa njim na odmor, on se samo šalio. Moram da mu nađem neku devojku, samo da nije sa psihopatom Majom. Pomoći ću mu da je se reši! Sve drugarice su mi lepe, neka će mu se sigurno svideti. A kada mu nađem ženu, ja ću i da mu kumujem na svadbi!

Ana Korać: Imam momka u Dubaiju, udaću se za njega!

Ana Korać tvrdi da ima dečka u Dubaiju i da s njim planira brak:

- Moguće je da se udam uskoro! Dečko neće da dođe u Srbiju, već ću ja ponovo otići kod njega u Dubai. Mnogo mi je lepo s njim, nemam zamerki. Dozvoljava mi da objavljujem seksi slike. Ma ništa mi ne brani! Nije se bunio ni što sam se videla sa Janjušem.

I dalje ga juri

Koraćeva kaže da Maja nije opsednuta samo Janjušem, već i njome i da je zato kopira - juri njene bivše momke, operiše se kod njenog plastičara, nosi istu garderobu...

Foto: printscreen instagram

Ana Korać

- Maja i dalje juri Janjuša, opsednuta je njime, ali i mnome! Zasad nisam tražila pomoć policije, ali nikad se ne zna... Stalno gleda šta sam obukla, pa me kopira. Eto, ako joj zatreba moja nova odeća, daću joj! Zasad ne planiram nikakve nove operacije na telu, ali kada ih budem uradila, sigurna sam da će posle mene da se operiše i Maja!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija