• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.08.2021

23:35

PREKID PROGRAMA - HAOS U EMISIJI! Bora SKOČIO na Lepog Miću - morali da ih RAZDVAJAJU! Evo šta se DESILO! /FOTO/

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

PREKID PROGRAMA - HAOS U EMISIJI! Bora SKOČIO na Lepog Miću - morali da ih RAZDVAJAJU! Evo šta se DESILO! /FOTO/

Podeli vest

Jovana Tomić Matora, Lepi Mića i Bora Santana gosti su u večerašnjem izdanju emisije "Narod pita", koja je počela da se emituje nakon završetka rijalitija Zadruga.

Na samom početku emisije, jedna gledateljka se uključila uživo u program i obratila se Lepom Mići.

- Ti si Mićo kralj rijalitija. Janjuš je nula, nije kralj. Imam jednu zamerku, Vi ste Mićo gospodin čovek, i nemojte ovim sitnim dušama uopšte da upućujete ružne reči, nisu dostojni vaše reči, ni ružne. Ništa ne zameram, samo to što činite sebi - rekla je gledateljka.

- Ja sam sklon tim psovkama, nisam se nikad ni pravdao. Isto tako primam uvrede, ali kad mene neko psuje, onda je to simpatično, a kad ja kažem, onda je surovo. Možda je to moja greška, jer želim nekom da skrenem pažnju, ali video sam da nema pomoći. Izdan sam sto puta, to ništa nije novo. Oni od sebe prave cirkus - govorio je Mića.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Lepi Mića

- Boro, ti nisi loš čovek, ali si lud u momentu. Moraš da popraviš svoje reakcije. To je tvoj problem, možeš li to da promeniš? Ne možeš da pokušaš, nego kažeš sebi da nećeš više. Onom detetu kao što je Milica nije potreban neko ko će da se ponaša tako. Otkud su to bitnije drugarice od žene koja se voli. Ako hoćeš da zadržiš Milicu, onda nećeš da slušaš onu zlu Pešićku, ko je ona? Osoba koja mrzi i koja je vrlo manipulativna. Ja bih je raščerupala, da je Milica moje dete - pričala je gledateljka.

- Ona nije prema meni takva bila. Niko nije nijednu ružnu reč rekao za Milicu, to su sve bile priče - rekao je Bora.

- Kako može da ti bude neko prijatelj, ko u bilo kom smislu, nipodaštava tvoju devojku? - pitala je gledateljka.

- Ja sam Jeleni skrenuo pažnju, ono na karaokama, i ona je meni rekla da je htela da potkači Milicu. Rekla mi je da će poštovati moje izbore, i da ona nju ne mrzi - nastavio je Bora.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Bora Santana

- Bora je uvek stajao na starnu Jelene, a sad kad je Milica postala neko i nešto, sad su svi dobri sa Milicom. Nju su vređali najstrašnije, počev od njenog dečka, pa Jelene...Bora je promenio odnos na bolje posle Zadruge. Ali ja znam da tebe za nju boli ku*ac - dodao je Mića.

- Kakav si ti njoj prijatelj? Šta si joj učinio u životu? Imaš ti nešto protiv mene? Nemoj da se mangupiraš sad ovde, smiri se malo matorčino matora! - govorio je Bora.

- Zato što lažeš! Konjino smrdljiva! - rekao je Mića, a onda je nastao haos, te je umalo došlo do tuče, zbog čega je bio cenzurisan program.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Svađa Lepog Miće i Bore Santane u programu uživo

Bora se uneo Mići u lice, a Matora i voditeljka Ivana Šopić odmah su skočile kako bi sprečile dalji haos u programu uživo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59