• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

03.08.2021

11:00

KARIĆ I JOVANA RADE NA DETETU! Misica priznala kako PROVERAVA Stefana: IMAM ŠIFRU OD NJEGOVOG TELEFONA!

Printscreen You Tube

Rijaliti

KARIĆ I JOVANA RADE NA DETETU! Misica priznala kako PROVERAVA Stefana: IMAM ŠIFRU OD NJEGOVOG TELEFONA!

Podeli vest

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić stupili su u emotivnu vezu tokom trajanja četvrte sezone "Zadruge", a ljubav im je, uprkos turbulencijama, opstala i nakon završetka rijalitija.

Jovana i Stefan su otkrili nepoznate detalje iz njihovih života.

Dosta vrena je prošlo od završetka Zadruge, počeli ste da živite zajedno, kako provodite vreme i Jovana kako si se navikla na novi dom?

- Svaki dan nam je identičan, užurbano ustanemo, imamo obaveze, da ispoštujemo emisije, novinare, porodicu i prijatelje koji su nas željni. U kući najamnje vremena provodimo, a kada smo tamo - raj na zemlji. Uživamo, lepo nam je, slažemo se, nemamo nikakve probleme, raspoloženi smo, nemamo ništa što može da nam uspori ritam i učini neraspoloženim. Stvarno je prelepo i uživamo u životu - rekla je Jovana.

Foto: printscreen

Jovana Ljubisavljević

- Slažem se - dodao je Stefan.

Stefanov tata Osman te je podržavao i pre nego što je on ušao u Zadrugu, kako se sada vas dvoje slažete i kakav vam je odnos?

- Čak i kada Stefan nije bio deo rijalitija on je apsolutno bio uz mene, slagao se u svakom mom izlaganju i stajao na moju stranu, čak je i pisao pesmice i stvarno mi je jako drago. Otkad je Stefan ušao i otkad smo ušli u odnos, on je bio neko koje glasao za našu ljubav, neko ko je video neke lepe svari u meni i dobre osobine. Jako sam ponosna, srećna, drago mi je i slažemo se savršeno. On je prosto gledao 10 meseci i ponaša se prema meni kao da me zna apsolutno drugo, ja još malo opipavam teren. Tu je poštovanje i zahvalnost što je bio uz mene. Ja sam presrećna i odnos nam je apsolutno savšen, pozdrav ovim putem za njega, uživa na moru sada - pričala je Jovana Ljubisavljević.

Kroz rijaliti se dosta pričalo o vašim porodicama i da li podržavaju vašu vezu. Da li ste uspeli svi zajedno da sednete i porazgovarate?

- Nismo svi zajedno, njegova i moja porodica. On je bio kod moje proodice, kao što sam i ja kod njegove. Baš smo sad došli sa brodića gde smo bili sa mojom porodicom, njegovi su trenutno na moru. Planiramo svakako da se svi okupimo i da provedemo dan svi zajedno, to nam je u planu. Ovako odvojeno jesmo i svi se slažemo, volimo i podržavamo, sve je u najboljem redu - rekla je Jovana.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Stefan Karić

U Zadruzi ste znali da pokažete dozu ljubomore, oko čega ljubomorišete jedno drugom u spoljnom svetu?

- Pa iskreno, ne ljubomorišemo. Nismo imali ni jedan problem - rekao je Stefan Karić.

- Sva ta nesigurnost koju smo koju tamo doživeli kao da se nulirala, kao da je bila test za ovo što uspešno rešavamo svaki dan, bez i jednog problema. Naravo da postoji doza "ko ti je ovo, odakle je znaš" i obrnuto, jer nismo živeli u spoljnom svetu. Mislim da se sve to uz ljubav, toleranciju i poštovanje nivelišete - nastavila je Jovana.

Foto: printscreen

Jovana gostuje u emisiji

Je l' imaš njegovu šifru od telefona?

- Imam, ima i on moju. Tu smo, konstantno zajedno, malo bacim pogled, baci on, sve je to normalno. Imamo poverenje, sve dok smo srećni i zaljubljeni nema tu mesta za ljubomoru koja može da poljulja - odgovorila je ona.

Da li možemo da učekujemo uskoro svadbu i prinovu?

- Možete svašta da očekujete, ni mi više ne znamo šta može da nas snađe i da očekujemo - odgovorio je Stefan.

- Što da ne? To i jeste cilj građenja odnosa i veze i ljubavi kada se dogode. Mi radimo na tome da to traje, da bude sve jače i što da ne da se kruniše nečim lepim - nastavila je Jovana.

Foto: Printscreen You Tube

Jovana u Zadruzi

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija