• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.08.2021

08:16

MAJA MARINKOVIĆ SE JAVNO OBRATILA JANJUŠU! ŠOK u programu UŽIVO - evo šta je imala da mu PORUČI!

Printscreen You Tube

Rijaliti

MAJA MARINKOVIĆ SE JAVNO OBRATILA JANJUŠU! ŠOK u programu UŽIVO - evo šta je imala da mu PORUČI!

Podeli vest

Maja Marinković sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita" koja je počela da se emituje nakon završene četvrte sezone "Zadruge".

Jedna gledateljka je uključila, te se obratila Maji Marinković.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Zadruga

- Sinoć sam pokušavala da se uključim, ne znam šta je sa ljudima, zašto toliko ogorčenosti. Zašto ponižavati, vređati, ne razumem. Pitanje za Maju, ja nisam tvoj fan, ali me zanima par stvari, kakav je to rat sa Minom? Ipak ti je ona prilazila kada ti je bilo teško? - pitala je gledateljka.

- Nije to rat, ja sam samo rekla samo svoje mišljenje, a ona bitku vodi sa mnom. Jeste mi prilazila, ali je radila ono što mi smeta a onda ne možeš da mi budeš prijatelj. Ja sam bila jako loše a ona nije imala dobru nameru. Mislim da Mina nikome ne može da bude prijatelj. Ja imam prijatelje dugo godina, koje čuvam i negujem a ona ne - odgovorila je Marinkovićeva.

- Jel ti bilo okej to što si poslala sliku sa Carem sinoć? - pitala je gledateljka.

- Mislim da jeste, družili smo se i zezali, pričali o svemu, gledali emisiju i onda sam htela eto da se javimo. Kod mene uvek ide sve milo za drago. Ja sa njim nemam ništa stvarno i nismo bili sami - navela je Maja.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Maja Marinković

- Jel se sećaš šta si rekla sinoć kada si nazvala? Da ste dosta bliski i sve bliži? - nastavila je gledateljka.

- Jeste tako. Nismo u početku imali vremena da se viđamo ali sada imam i sve više se viđamo i naravno da smo bliži. uvek ima dve solucije verovati ili ne. Ali ja nemam taj problem. Provodim vreme sa onim ko mi prija a on mi prija - rekla je Maja.

- Pre neko veče smo izašli Filip i ja na neki splav, bila je tu i Monika. U jednom trenutku mi prilazi konobar i pokazuje telefon gde je javio Janjušu da sam ja tu na splavu, na šta je on odgovorio "Čuvaj mi je". Ja sam samo rekla da me ne zanima i da sam to ostavila iza sebe. Sada ću se obratiti javno nema potrebe niko da me čuva - rekla je Maja i nasmejala se.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija