• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2021

08:35

HAOS U EMISIJI! PROMENIO SI ŽENA KOLIKO TVOJE DETE... Gledateljka napala Vuka Moba, pa ga udarila tamo GDE NAJVIŠE BOLI

TV Pink printscreen

Rijaliti

HAOS U EMISIJI! PROMENIO SI ŽENA KOLIKO TVOJE DETE... Gledateljka napala Vuka Moba, pa ga udarila tamo GDE NAJVIŠE BOLI

Podeli vest

Bila je još jedna emisija "Narod pita", a gost je bio Vuk Mob. Emisija je doživla vrhunac kada se uključila gledateljka Marija iz Beograda

Marko, ti znaš da pas koji laje ne ujeda, koprcanje gospodina Vukadina Gojkovića, istina najviše boli. Ja sam osoba koja vrlo dobro zna celu situaicju i htela bih javno da pitam Vukadina. Zašto ne viđa svoje dete, je l' mu Oljabrani? Pošto on tako predstavlja - započela je gledateljka.

Nikada nisam rekla da mi brani, ja sam na sudu da bih mogao da viđam dete bez pratnje - odgovorio je on.

Majka tvog deteta je prismotra? - upitala je gledateljka.

Nema potrebe za tim, ja sam bio uz dete sve do trećeg meseca. Presvačio sam dete, kupao. Nismo u dobrim odnosima, jednostavno svaki raskid nije lep. Da ne bi dolazilo do svađa i nepotrebnih stvari, najbolje je da sudski to rešimo, da moje dete ima oca, kao što ga i ima - rekao je Vuk.

- Kakav si ti to otac? Otac na televiziji, kako se brineš? - pitala je gledateljka.

- Otac sam takav da idem na sud, da budem sa svojim detetom - odgovorio je Vuk.

Ti si promenio žena, koliko i tvoje Teona pelena - odbrusila je gledateljka.

Foto: TV Pink printscreen

Marija iz Beograda napala Vuka Moba

Kakve ima veze? Je l' moje dete sa tim ženema ili ja? Na sudu sam da bih mogao da dovedem nju u njenu kuću. Poznat mi je tvoj glas, poznajemo se i znam ko je ovo. Gledaj sebe, za moje dete sam na sudu - rekao je on.

Ti si mnogo toga tražio - rekla je ona.

Biću uskoro sa Teonom Gojković, zapamti to prezime - odbrusio je Vuk.

Lomiš se od posla da bi tvoje dete primilo 10.000 dinara? Tvoje dete je od juna do avgusta primilo 30. 000 - rekla je gledateljka.

Tea, stani - rekao je Vuk i pokazao sliku uplatinice.

Pokazujem da bih zatvoorio tvoja pogana usta. Moje dete će biti uz mene uskoro, a ti to možeš da gledaš preko televizije - odbrusio je Vuk.

Problem je što onanije dobra domaćica, ti bi i jare i pare. To si ti izjavio. Celo leto si pljuvao Oliveru da je nečovek, da nije domaćica u kući. Celo leto u kući sa svojim prijatlejima, isto to leto koje si celo proveo na moru - iznela je gledateljka.

Znaš gde mi je adresa, pa dođi da raspravimo. Praviš se pametna, a ispadaš glupa - odgovorio je Vuk.

Da li si dao svom detetu da ide na more? - upitala je gledateljka.

Da li sam ja video dete dva ipo meseca? - pitao je Vuk.

Ti neznaš na koga Teona liči jer je nisi video dva meseca. Ti ne znaš kako tvoje dete izgleda, ne znaš koliko ima kose na glavi. Da nisi ti ili tvoje dete skuvalo hranu? Veliki si tata, ali na televiziji - nastavila je gledateljka.

Lutkice moja - dodao je reper.

Nisam tvoja - odgovorila je gledateljka.

Da sam hteo, bila bi. Mnoge su tako pričale. Mogu da se hvalim čime hoću - nastavio je Vuk.

Ja tebi mogu da kažem da si pijanica, da se valjaš ispred mog dvorišta, jer ti to i radiš. Htela sam još jedno pitanje da psotavim da li je istina da si nadimak iz srednje škole "gojko si*a" promenio? - pitala je gledateljka.

To je istina, bio mi je nadimak u petom, šestom razredu kada je izašao film. Ajde sada iskreno, je l' smo spavali ti i ja? Pošto mi se čini da si neko kome se nisam javljao, a sad se javljao kao razjaereni bik? - upitao je Vuk.

Ja tebe čak i ne poznajem, samo pratim rijaliti. Ja tvoje pesme niti slušam. Nisam rekla u koju školu si išao, dovoljno to govori o tebi. Ja pričam istinu, ti pričaš da dete liči na tebe, a nisi ga video dva ipo meseca. Da li si ga video? Znači Olja ti brani? Olja nije branila, tražila je da bude pored tebe -

Kad si već upućena, da li znaš da sam uzeo dva puta dete nakon što je Olja otišla iz kuće? -

Da, a vratio si ga pijan. Prošao si i sve je smrdelo od tebe na alkohol. Tebi je normalmo da smrdiš na pivo i tako smrdljiv doneseš dete? I onda kažeš nije ti se dozvoljavalo, pa ko će alkoholičaru dati da viđa dete? Sam si rekao da niko ne može da ti zabrani da piješ? Pijan si i hoćeš dete? - nastavila je gledateljka.

Sve što kažeš do sada si slagala. Daj jedan jedini dokaz da nisi slagala. Ja sam rekao da ću da pijem, a to je dokaz da sam dete vratio pijan? - pitao je reper.

Ajde da izvadimo tvoju krvnu sliku. Nemoj da čačkamo mečku. Sama ću te okrenuti, ne treba ti narod. Tako završavaš priču kao objašnjenje kakav si ti otac? Praviš se veliki čovek na televiziji. Raskid nije prijatan, njoj je sad loše, koja se proodila pre par meseci. Ti si veliki tata na teleiziji. Opravdao si nadimak, želim ti puno sreće. Ti nisi tata. Tvoje dete je anđeo. Ti si samo glup mamin sin - nastavila je gledateljka.

Ti si tatina k*rva, i mužu i tati. Lutkice, možeš da me nađeš u bilo koje doba dana i noći - odbrusio je Vuk.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Đorđe

pre 2 godine

Kakav glupak! Slao za izdržavanje 10.000 dinara mesečno. Pa to je dovoljno samo za pelene. Toliko on dnevno potroši na alkohol.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija