• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

03.09.2021

18:27

TEKTONSKA PROMENA U RIJALITIJU! Ivan Marinković dobio poziv za Zadrugu 5, ponuđen mu OZBILJAN HONORAR, namerava da ZAGORČA Miljani život!

Rijaliti

TEKTONSKA PROMENA U RIJALITIJU! Ivan Marinković dobio poziv za Zadrugu 5, ponuđen mu OZBILJAN HONORAR, namerava da ZAGORČA Miljani život!

Podeli vest

Otac deteta Miljane Kulić i bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković, navodno je imao sastanak sa produkcijom "Zadruge" koja mu je ponudila izdašnu sumu novca da uđe u novu sezonu.

Osim primaljivog honorara, koji iznosi više od dve hiljade evra nedeljno, Ivanu je rečeno i da njegov ulazak ne bi bio od samog starta u nedelju uveče, već kad se šou malo zahukta.

Marinkoviću se, prema rečima izvora za Kurir, veoma dopala ova ideja. Jedini problem je u tome što on ima važeći ugovor sa Hepi televizijom oko učešće u njihovom rijalitiju "Parovi", koji bi morao da bude raskinut.

Foto: printscreen

Ivan Marinković

Podsetimo, Miljana i Ivan su se na jesen 2017. u "Parovima" i vrlo brzo između njih je planula strast. Kulićeva je ostala u drugom stanju u rijalitiju i planirali su zajednički život nakon završetka šoua, ali su se posvađali na krvi nož nakon samo nekoliko meseci veze. Rezultat toga bio je Miljanin odlazak iz "Parova" i prelazak u "Zadrugu" gde je bila gotovo do samog porođaja u julu 2017.

Ivan je njihovog sina Željka video prvog dana nakon rođenja kada je posetio Miljanu u niškom porodilištu i od tada uglavnom nije imao kontakt s njim, niti se raspitivao oko deteta.

Foto: printscreen happy tv

Ivan i Miljana

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 2 godine

Mogao bi tamo malo i prof Ćirjaković na terapiju...

Zamislite

pre 2 godine

Kada su ucesnici spremni da sve i svasta urade u ovim vulgarnim "souima", mozete li tek da zamislite kakva je to graba, citaj scenaristi, koji smisljaju sve to i oni koji organizuju da se ko zna cije pare operu, kroz "nagrade". Prosto ne verujem, da u ovoj nasoj drzavi nema bar osnovne socijalne cenzure. Ovo, sto ova graba, citaj ucesnici rade i izgovaraju nema nigde i Srbiji. Dajte javnu anketu o misljenju normalnog sveta u Srbiji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija