• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

13.09.2021

16:29

MAJA MARINKOVIĆ POKAZALA NOVE SILIKONE! Nakon remonta starleta nosi punu sedmicu, odnosno 700 kubika! /FOTO/

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

MAJA MARINKOVIĆ POKAZALA NOVE SILIKONE! Nakon remonta starleta nosi punu sedmicu, odnosno 700 kubika! /FOTO/

Podeli vest

Maja Marinković ponovo je otišla "pod nož", kako bi ugradila nove grudi.

Rijaliti učesnica već je imala silikone, ali je rešila da ih zameni većim, pa je ugradila "sedmice". Zadrugarka se još uvek oporavlja od operacije, a njen prijatelj Brendon objavio je vlog sa njom i pokazao kako izgledaju Majine novi grudi.

 

"Ugradila sam nove implante, 700 kubika i evo sad odmaram. Treći dan od operacije, još se oporavljam, a onda... Očekujte neočekivano. Imam neke planove, ali neću otkrivati šta", rekla je Maja, a Brendon je poručio da aludira na "Zadrugu".

"Ultra, mega, sinočne grudi. To boli užasno, svaka ti čast. Ti si išla u šoping, vukla kese. Odlično izgledaš. Najbolja riba u rijalitiju", rekao je Brendon, pa je pitao da li je boli nešto.

 

"Imam bolove. Mislim, nije to toliko strašno, s obzirom da je tek treći dan. Razumljivo je da moram da mirujem, a ja ceo dan nisam bila kod kuće", priznala je Marinkovićeva, koja je sve vreme sklanjala grudi kosom, ali se u nekim trenucima ipak videlo kako izgledaju.

"Svesna sam da sam ja pojava, ali za sada nisam učesnica rijalitija iako svi pričaju o meni, ne bih da otkrivam previše o svom životu", rekla je Maja o sebi, pa nastavila o rijalitiju:

"Janjuša ne komentarišem, Mensur mi je prijatelj, Filip ima posebno mesto u mom životu, nadam se da će me poštovati, naravno da mi nedostaje da smo zajedno, ali je on slobodan momak i ja sam slobodna devojka, nadam se da će ostati dosledan."



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bota

pre 2 godine

Ovolike grudi nije imala ni baba Stana iz Stupra a važila je za prsatu.Baba Stana je bila takva od rođenja a ova se nadrukala…strašno,odvratno pa ko to voli taj je budaletina.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija