• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

05.10.2021

11:07

PRIVLAČE GA DAME U ZRELIM GODINAMA! Zadrugar otkrio zašto mu se DOPADA Sandra Rešić, cela kuća POPADALA OD SMEHA! /VIDEO/

Printscreen You Tube

Rijaliti

PRIVLAČE GA DAME U ZRELIM GODINAMA! Zadrugar otkrio zašto mu se DOPADA Sandra Rešić, cela kuća POPADALA OD SMEHA! /VIDEO/

Podeli vest

Učesnici "Zadruge 5", Marko Osmakčić i Sandra Rešić, poslednih nekoliko dana se ne razdvajaju.

Marko je priznao da mu se sviđaju devojke starije od njega.

- Marko je prelep momak, moram da kažem iako imam dečka - rekla je Miljana.

- Ja sam živeo sa 15 godina starijom ženom i to tri godine - izjavio je Marko.

- Ja razumem Sandru, Stanija ga je odbila, a da je slobodna ušla bi sigurno u vezu sa njim. Stanija mu se dopala na početku, ti nisi htela da dopustiš to da se neko treći meša u vaš odnos. Pokazao je interesovanje za Staniju više nego za Sandru, i zato ona ima tu barijeru - rekla je Miljana.

Foto: Printscreen You Tube

Marko Osmakčić

- Imaš sve što treba, ali ti ono glavno fali - ubacio se Mensur Ajdarpašić.

- Činjenica je da Sandra ne bi priznala da joj se neko sviđa tako lako i ne treba da žuri, i lepo je što je čeka, pustite vi njih dvoje, on je rekao da nije imao nju u vidu i ja to njemu verujem - rekao je Miki Đuričić.

- Ne slažem se sa Mikijem, ja ne vidim ništa među njima, nema hemije niti ništa. Što se tiče Sandre, ona je bila komentator, a sad želi da pokaže nešto drugo - rekao je Bane Đokić.

Foto: Printscreen You Tube

Sandra i Marko

- Druže, ja sam kao car, ja moram biti sa ženom imam potrebu - skočio je Marko. - Ja sam ušla ovde da bih pokazala nešto drugo, to je tačno - rekla je Sandra.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija