• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.10.2021

23:00

MINA VRBAŠKI SE GUŠILA U SUZAMA PRED KAMERAMA! Bivša zadrugarka ispričala životnu priču, pa se pokajala zbog prošlosti: Najsrećnija bih bila da mogu to da obrišem...

Novak Đurović

Rijaliti

MINA VRBAŠKI SE GUŠILA U SUZAMA PRED KAMERAMA! Bivša zadrugarka ispričala životnu priču, pa se pokajala zbog prošlosti: Najsrećnija bih bila da mogu to da obrišem...

Podeli vest

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški gostujući u emisiji "Magazin In" komentarisala je današnje devojke i odnose, a tom prilikom otvorila je dušu i priznala da se kaje za sve što je radila u prošlosti.

- U današnje vreme mnogo je teško naći iskrenog partnera i nekog ko će uopšte da se usudi da uđe u neki odnos, sve se danas vrti oko društvenih mreža i apsolutno je teško naći partnera koji će ti zaista pružiti pravu ljubav. Uglavnom se to sve gleda kroz neku korist, da žene budu sa muškarcima iz koristi, jer od njih dobijaju sve. To jeste bilo oduvek, ali sad kreću to da rade sve mlađe i mlađe generacije - rekla je Mina i dodala:

Foto: printscreen

Mina Vrbaški

- Često sam lagala svoje prijatelje kada je moj poslednji ljubavni odnos bio u pitanju. Pričala sam da je sve u redu, da je sve dobro, ali na kraju taj odnos nije valjao ničemu i ništa dobro nije doneo -  otkrila je Mina, pa dodaje:

- Ja znam koliko me je sve to koštalo, ali opet shvatim da postoje ljudi koji su vredni i koji će me poštovati zbog nekih stvari, i prihvatiti me sa svim svojim vrlinama i manama. Na kraju sam saznala ko su mi pravi prijatelji, kakva god da sam ja bila, i moja prošlost, na kraju, eto, nešto sam naučila - rekla je ona, a na pitanje voditeljke koji deo svog života bi izbrisala, Mina je zaplakala i otkrila:

Foto: printscreen

Mina Vrbaški

- Čitavu moju 16. godinu bih izbrisala. Uvek kad se vratim na te stvari, mnogo mi je krivo što sam sebi dozvolila da u mnogim situacijama budem iskrena i što sam bila mlada i naivna i otišla u taj veliki grad koji me je progutao... Teško je da se svakodnevno borite sa stvarima koje ste prošli. Mnogo i ja vučem iza sebe, i kada, evo u partnerskim odnosima, krenu da mi prebacuju neke stvari, a znaš sa kakvom osobom si ušao u odnos, znaš nečiju prošlost... Ne može da ti bude teže, nego što je meni i mojoj porodici. Ja se naježim kad to čujem - priča Mina.

Ona je dodala i da joj se muški rod zgadio, ali da je iz svojih grešaka izvukla pouku.

- Sad poslednji odnos koji sam imala, mnogo su mi se kroz to zgadili muškarci, jer imaju tako neko razmišljanje, a oni su u nekim trenucima bili mnogo gori nego ja. Najsrećnija bih bila da ja to mogu da obrišem i da to ne postoji, i da idem nekim drugim životom, ali opet, to je jedna velika lekcija - zaključuje Mina kroz suze u emisiji "Magazin In".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija