• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

05.12.2021

19:04

IVANA MI JE UZELA SVE, NE ZNAM KAKO MOŽE MIRNO DA SPAVA! Ša progovorio o bivšoj supruzi, pa otkrio zašto nije ušao u Zadrugu 5!

Rijaliti

IVANA MI JE UZELA SVE, NE ZNAM KAKO MOŽE MIRNO DA SPAVA! Ša progovorio o bivšoj supruzi, pa otkrio zašto nije ušao u Zadrugu 5!

Podeli vest

Nenad Aleksić Ša progovorio je o ulasku u petu sezonu "Zadruge", ali i o Tari Simov i bivšoj supruzi Ivani.

Peta sezona rijalitija "Zadruga" je uveliko u toku, a Tara Simov je jedan od učesnika, pa ne prođe dan da se tvoje ima ne pomene u Beloj kući, zašto ti nisi deo ove sezone?

Foto: printscreen

Nenad Aleksić Ša

 

- Nisam dobio poziv, odmah da kažem, nisam dobio poziv za ulazak u rijaliti, kada bih dobio poziv verovatno da bih ušao - rekao je Ša, pa progovorio o devojci koja se zove Tara, a mediji su preneli da je to njegova nova devojka.

Da li si pokušao da iskoristiš ime "Tara" kako bi tvoja navodno nova veza izbila u prvi plan?

- Ne, to mi nije devojka, mi smo sedeli i bukvalno se samo slikali. To su novine prenele tako, ali stvarno mi to nije devojka, to mi je drugarica. Bukvalno sa kojom god devojkom da se uslikam, novine prenesu da smo zajedno u vezi. Rekao sam, onog trenutka kada budem imao devojku ja ću javno reći da mi je devojka, tako da trenutno nemam devojku, sva moja ljubav je usmerena ka April i Tara ne treba uopšte da brine da li je ona na sigurnom, vratiću joj kucu, naravno, čim bude izašla iz rijalitija - rekao je reper, a onda otkrio u kakvoj je odnosu sa bivšom suprugom Ivanom.

Foto: printscreen

Ivana Aleksić i Nenad Aleksić Ša

- Taj brak je bio gotov! Mi smo mnogo pre rijalitija govorili o razvodu. Ja sam pogrešio što sam u rijalitiju svoj brak predstavio kao bajku i da je sve super. To je moja greška, ja sam idealizovao sve to i onda su me ljudi osudili baš zbog toga.

Da li te je na neki način Ivana razočarala, iako si ti taj koji je nju javno prevario u rijalitiju?

- Razočarala me je na svaki način, u svakom smislu. Jeste da je to što sam uradio ružno, ali ono što je ona meni uradila nije okej, to zna i moja porodica, jer sam se ja borio za sve to u životu, a težak život sam imao i ona zna kakav je bio moj život i onda je uradila to što je uradila, to nije ispravno. Ja ne bih mogao mirno da spavam da uzmem nekome nešto što mi ne pripada. Ja ne bih mirno spavao, a da li ona mirno spava, to ne znam - rekao je Ša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija